Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Implanturi

În cazul implanturilor, indiferent că e vorba de cele din cazul fracturilor, sau proteze metalice, recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm în principal efectele lui de vindecare și de regenerare, care ajută la o vindecare mai rapidă și mai calitativă. Apoi utilizăm efectele lui antiinflamatorii. Aparatul BioTorus este unul din puținele aparate de fizioterapie, care poate fi utilizat în cazul implanturilor metalice.

În prezent, la tratarea multor probleme, în principal la cele ale aparatului locomotor, se utilizează diferite implanturi și proteze metalice. În plus, și în stomatologie se utilizează implanturi dentare.

Fracturile și osteosinteza

Osteosinteza este un tratament operator al fracturilor, în cadrul căreia se utilizează fixarea fracturii cu material de fixare ( sârme, cuie, șuruburi, etc), de obicei din oțel inoxidabil, cel mai nou fiind acum din titan.

Proteze artificiale

Prin proteză se înțelege de exemplu înlocuirea părții superioare a femurului după fracturarea acestuia. Având în vedere că acest tip de fracturi apare deseori la vârste înaintate, când de obicei este deja degradat și cartilajul ( artroză), aceasta este soluția pentru problema pacientului. În prezent cel mai frecvent se utilizează proteze de înlocuire a articulației șoldului, genuchiului, umărului și cotului.

Materiale

Materialele care se utilizează pentru fabricarea protezelor sunt multe, dar sunt totuși trei tipuri de bază. Inox, căruia în termeni specializați i se spune oțel inoxidabil, fiind un material asemănător cu cel al materialelor din care avem acasă oalele.

Materialele mai noi sunt sunt aliaje de cobalt speciale, care au o rezistență mai mare, și cele mai noi sunt de titan, care sunt și mai ușoare. Prin greutatea lor se apropie de greutatea osului, care este relativ ușor, pentru că este poros. Important este și cum se comportă materialul la sarcină. De aceea este bine ca implantul sa aibă caracteristicile mecanice asemănătoare caracteristicilor mecanice ale osului, ca la solicitare să nu apară eterogenitatea.

Unele tipuri de oțel inoxidabil conțin totuși nichel, care poate produce alergii, și unele studii spun în cele din urmă, că este cancerigen. Toate acestea sunt chestiuni de cercetare. Corpul este un mediu relativ agresiv, unde nu este doar apă, dar conține și săruri și cloruri, despre care știm că sunt foarte agresive asupra metalelor și altor materiale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

  • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
  • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
  • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
  • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
  • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
  • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
  • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)