Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Osteoporoza

 

Osteoporoza
Vă sperie simptomele osteoporozei? Vă sperie imaginea de femeie îndurerată și încovoiată, căreia această boală i-a furat câțiva centimetri din înălțime? Vă sperie viziunea problemelor cu articulațiile, durerile, și mersul limitat de un baston? Dar frica de cea mai gravă urmare a pierderii densității osoase - fractura de șold? Aceasta face anual milioane de victime... Părerile medicilor nu mai sunt  atât de clare. Calciul sub forma suplimentelor nutritive nu mai este o rețetă universală.

Cum se mențin oasele puternice?
Aveți grijă de aportul de vitamine, puneți pe prim plan o alimentație bogată în calciu... Faceți bine, însă doar o parte din celule sunt capabile să utilizeze calciul pentru întărirea oaselor, celule care odată cu înaintarea în vârstă se reduc. Alimentația sănătoasă și aportul suficient de substanțe nutritive în combinație cu regenerarea celulelor reușesc să facă mai mult. Dispozitivul terapeutic pentru uz la domiciliu Biotorus tratează cu ajutorul câmpului magnetic. Îmbunătățește regenerarea celulară, implicit și celulele din cartilagii și oase, fără efecte secundare. Ajută la absorbția calciului în oase, crește densitatea masei osoase și suprimă durerea...

Bucurați-vă de siguranță și oase mai sănătoase
Combinați vitaminele, suplimentele nutritive și mișcarea, cu magnetoterapia  utilizată la domiciliu. Uitați de frica de a deveni cocoșați, frica de a urca scările și de accidentări. Ajutați celulele să mențină calciul în corp, scăpați de durere, și preveniți problemele pe care le provoacă osteoporoza. Vizualizați video-urile  despre persoanele pe care le-a ajutat magnetoterapia în aceste afecțiuni. Testați efectele ei fără alte angajamente, gratuit. Puteți comanda o testare gratuită prin click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului.