Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Sindromul de tunel carpian

Pentru sindromul de tunel carpian este recomandată utilizarea aparatului UltiCare LT99, pentru că câmpul magnetic pulsant are un efect foarte benefic împotriva acestei afecțiuni. Este necesar un tratament de câteva săptămâni. Întâi utilizăm efectul analgezic ( efectul împotriva durerii) al aparatului, ulterior utilizăm efectul vindecător și antiumflături al aparatului UltiCare LT99. 

Tunelul carpian este canalul încheieturii mâinii, locul dintre oase și ligamentele osoase, prin care trece nervul median. Sindromul de tunel carpian apare atunci când se produce compresia nervului. Este o afecțiune frecventă a mâinii, și afectează mai des femeile decât bărbații.

Simptome:

 • furnicături sau arsuri ( parestezia)
 • durere sau amorțeală în mâini, care în cazuri tipice se agravează noaptea
 • neîndemânare și slăbiciune în mână
 • slaba capacitate de a apuca ceva cu mâna și de a trage degetul mare peste palmă înspre celelalte degete
 • durere la nivelul încheieturii mâinii sau umărului

La femeile însărcinate poate apărea sindromul de tunel carpian ca urmare a cantității exagerate de lichid din țesuturi. Atela ajută la imobilizarea încheieturii mâinii și ameliorarea simptomelor. 

Cauze:

Sindromul de tunel carpian poate fi provocat de fiecare stare care duce la îngustarea acestuia și umflarea sau retenția de lichide.

 

Posibile cauze:

- schimbări hormonale, obezitate, diabet, artrita reumatoidă, sau gută, acromegalia -mărirea oaselor sub influența anormalității glandei pituitare, activitate insuficientă a glandei tiroide ( hipotiroidie), insuficiență renală, alcoolism 

- amiloidoza - este o boală rară, când se acumulează proteine anormale în țesuturi și organe, boala Paget, o afecțiune cronică a oaselor care afectează persoanele vârstnice - oasele se îngroașă și se deformează, tumori - de exemplu sub formă de grăsime, ganglioni ( chisturi pline cu lichid), pot presa pe nerv și deformările încheieturii mâinii după fracturi sau în cazul contuziilor grave, lucrul manual cu instrumente care vibrează .

Tratament

Dacă este posibil, se tratează cauza de bază. Pacienții obezi trebuie încurajați să slăbească, cei cu hipertiroidism ar trebui să primească tratament de substituire a hormonilor.

Medicamentele antiinflamatoare ajută la ameliorarea umflăturilor tendoanelor și a  tensiunii asupra încheieturii mâinii în cazul inflamației reumatoide a articulațiilor.

Aplicarea unei atele ușoare în timpul somnului - ține încheietura mâinii moderat întinsă înainte și înlătură durerea nocturnă.

Uneori se prescriu medicamente diuretice, care scapă organismul de excesul de lichide.

Injecțiile cu steroizi în canal și încheietură aduc o ușurare, dar trebuie făcute cu foarte mare atenție. Foarte important este să nu fie atins nervul median. Orice îmbunătățire este doar temporară.

În cazurile persistente se apelează la tratament chirurgical, care scade presiunea asupra nervului mare median.

 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

 • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
 • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
 • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
 • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
 • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
 • nu are niciun efect secundar
 • tratamentul este absolut sigur
 • oprire automată după încheierea procedurii de tratament