Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Astmul

Dacă suferiți de astm, vă recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99. Utilizăm în principal efectul lui antiinflamator și vasodilatator.

Astmul este o afecțiune care se manifestă prin respirație îngreunată. Astmaticul are dificultăți de respirație, care durează câteva minute. Apoi starea i se ameliorează, și peste câteva clipe este în regulă. Aceste atacuri de respirație pot apărea încă din copilărie, deseori în timpul sportului sau în timpul răsfoirii ierbarului. 

Chiar dacă astmul se manifestă prin respirație îngreunată, cauza reală a acestei afecțiuni este o inflamație persistentă a căilor respiratorii. Această inflamație persistă și în situația în care aparent omul nu are probleme. Sensibilitatea inadecvată a căilor respiratorii poate fi congenitală, se este dobândită sub influența mediului înconjurător. Deseori astmul poate fi agravat de o alergie netratată, de exemplu alergia la polen, praf, animale. Astmul se agravează treptat prin iritarea  constantă a plămânilor provocată de alergeni. 

Astmul poate fi provocat și de componentele nonalergenice ale aerului, de exemplu praful, fumul de țigară, vapori chimici, praful din făină, sau praful din șantierul de construcții. Pe lângă impuritățile mecanice, astmul poate fi provocat și de alergeni, cel mai frecvent fiind vorba de acarieni, polen, fungi, animale... A doua cauză foarte frecventă sunt virușii - de exemplu rinita obișnuită. Astmul poate fi provocat și de reacția alergică precum în cazul reacției unora la polen printr-o rinită bruscă, alții pot reacționa prin agravarea bruscă a respirației, astm. 

Astmul este o afecțiune gravă, pentru că o respirație îngreunată poate pune viața în pericol. În faza dificultăților de respirație, respiratul devine greu. Acest lucru este provocat de spasmele în mușchii respiratori. Mucoasa căilor respiratorii se umflă, ceea ce îngreunează respirația și mai tare. În plus, în plămâni începe să se producă rapid un mucus gros, care creează un alt obstacol mecanic în respirație. Această îngustare a transparenței căilor respiratorii provoacă deseori și o respirație care poate fi ușor auzită, cu un sunet fin tipic de ”șuierat” în plămâni în timpul inspirației și expirației. Deseori se declanșează la adormire și pe timpul nopții. 

Multe persoane consideră astmul ca fiind o afecțiune care este influențată de psihic. Dacă la copil apare atacul înainte de teză, sau înainte de educația fizică, poate da impresia că este stimulare și străduința de a evita sarcina respectivă. Astmul se poate agrava când persoana respectivă e stresată, este speriată, sau trăiește o emoție puternică. Starea psihică în sine, nu declanșează singură atacul de astm. Este mai degrabă un factor contributiv. 

Sportul este foarte important pentru pacientul astmatic. Trebuie însă efectuat diferit față de oamenii sănătoși. Astmaticul, la o solicitare fizică, reacționează prin agravarea bruscă a respirației, și astfel evită sportul deseori. Astfel își agravează starera fizică, i se atrofiază mușchii ( și cei respiratori), deseori dezvoltă obezitate. Aceștia sunt factorii care agravează semnificativ evoluția astmului.

Astmul nu este doar o afecțiune temporară. Este o inflamație prezentă permanent la căile respiratorii, pe care până într-o anumită intensitate nu o simțiți deloc.  De aceea dacă ați fost diagnosticat cu astm, nu neglijați controalele medicale regulate. Și în cazul în care nu aveți nicio problemă, controalele sunt importante. Pacienții care nu se tratează până nu simt probleme, deseori își atrag agravări serioase ale stării. Căile respiratorii se îngustează cu timpul, și aceste schimbări sunt apoi ireversibile și cu tratament. Nu subestimați astmul, nici dacă aparent nu aveți probleme.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament