Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Durerea de cap

Durerea de cap nu trebuie cu siguranță subestimată, pentru că reduce semnificativ calitatea vieții, în cele din urmă poate fi însoțită de afecțiuni grave.

Categoria durerilor de cap este foarte mare, unele pot fi condiționate de procesele patologice din creier sau poate fi vorba de așa-numitele dureri de cap funcționale. Vă poate apuca durerea de cap și în cazul utilizării unor analgezice – medicamente împotriva durerii, dar pot provoca neplăceri și medicamentele cu efecte nedorite. Această stare poate însoți și alte afecțiuni ale capului sau gâtului și durerea poate apărea și în concordanță cu anumite proceduri medicale.

Pe această pagină ne ocupăm de trei dintre cele mai frecvente dureri de cap.

Tensiune musculară

Printre durerile funcționale de cap încadrăm și o mare categorie de dureri tensionate de cap provocate de tensiunea musculaturii gâtului, care se întinde de la coloana cervicală până la toată suprafața capului și se oprește în zona sprâncenelor și la tâmple. O manifestare tipică este durerea intensă.

Omul are senzația că i se zdrobește capul, nu sunt dureri pulsante ca la migrenă, mai degrabă tensionate. Deseori sunt legate și cu senzația de vomă, leșin. Deseori acestea sunt o urmare a muncii la calculator, de aceea atunci este important să ne oprim din muncă, să ne masăm și să relaxăm musculatura gâtului, ajută și medicamentele antiinflamatorii.

Nu sunt dureri care pun viața în pericol, dar sunt dese și de obicei sunt combinate cu durerile migrenei. Atunci vorbim de dureri amestecate de cap, sunt complicate și în aceste cazuri trebuie tratate ambele diagnostice. Sunt frecvente la persoanele mai sensibile, la persoanele care cedează mai ușor stresului, și la persoanele suprasolicitate. De obicei aceste dureri sunt legate și de anxietate, depresie, tulburări de somn și încordare.

Sindromul coloanei cervicale

Durerile provocate de coloana cervicală le aveți de la poziția incorectă la muncă, în fața televizorului, la volan. Așa că nu prea este persoană să nu aibă din când în când astfel de dureri. Așa-numitul sindrom al coloanei cervicale poate provoca înafară de dureri de cap, și dureri care radiază până în umeri și mâini, dar și amețeli, tulburări de auz, pâlpâire în fața ochilor, senzație de furnicături, amorțeli în mâini, mai ales noaptea.

Sindromul premenstrual

Nu sunt puține femeile care cunosc durerile de cap legate de menstruație. Iau naștere ca urmare a schimbărilor hormonale. Ajutorul fără echivoc este problematic. Femeia ar trebui să evite alergenii alimentari în această perioadă. În plus, este importantă administrarea medicamentului deja de la primele simptome. Ajută și compresele reci, odihna într-o încăpere întunecată și liniștită.

Durerile de cap pot însoți și utilizarea anticoncepționalelor cu hormoni și apar și alte efecte nedorite cum sunt vărsăturile, tensiune în sâni, schimbări de dispoziție, creșterea în greutate. La femeile cu migrenă care utilizează anticoncepționale hormonale, poate apărea risc crescut de apariție a atacului cerebral mai ales în corelație cu alți factori de risc, cum ar fi de exemplu fumatul.

În cazul durerii de cap recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99. Utilizăm în principal efectul anti durere(efectul analgezic), efectul vasodilatator și efectul de îmbunătățire a circulației sângelui. Acesta ajută la eliminarea tensiunii musculare.
 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament