Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Paralizia cerebrală

Paralizia cerebrală este un diagnostic care contribuie semnificativ la apariția handicapurilor combinate. Consecința acesteia este de regulă, pe lângă handicapul fizic și tulburarea capacității de comunicare, handicap senzorial, de multe ori si handicap mental și tulburări de comportament.


Mulți medici au ajuns la un consens, astfel încât la depistarea acestui diagnostic, respectiv tulburări, se pot aștepta automat handicapuri combinate. Este un handicap neprogresiv cu posibilitatea de schimbare condiționată de evoluția și maturarea aparatului nervos central. Ia naștere datorită deteriorării creierului înainte de ”maturitate”.
 

Cauzele paraliziei cerebrale

-în perioada prenatală bolile mamei din timpul sarcinii, hrană insuficientă, raze de radiografie, solicitare sufletească excesivă, intoleranță la factori Rh, factori genetici, rubeola mamei, afecțiuni ale rinichilor și tulburări circulatorii la mamă, care duc la hipoxia fătului.

- în perioada perinatală complicațiile la naștere, naștere prematură sau după termen.

- în perioada postnatală toate infecțiile copilului până la vârsta de aproximativ 6 luni, când încă nu este creată bariera hematoencefalică, iar la infecție, astfel pătrund toxinele fără obstacol din sânge în creier.

Simptomele caracteristice ale paraliziei cerebrale (pentru toate formele):

- diskinezie,
- dezvoltare motorie întârziată,
- reflex masseter crescut,
- tulburări în mișcările oculare și tulburări de vedere (mai ales strabism) ,
- tulburări de vorbire, precum dizartrie, bâlbâire, mutism, dezvoltare întârziată a vorbirii ,
- hipersalivare,
- crize epileptice,
- scădere frecventă a capacității intelectuale sub norme,
- tulburări nevrotice și afective,
- rezistență scăzută față de infecții și intoxicații.

 

Paralizia cerebrală se clasifică în două forme:

Forma spastică a paraliziei cerebrale

Înseamnă că mușchii au o tensiune musculară de durată,crescută patologic . Apare în aceste tipuri:

Forma diparetică afectează două membre ( de obicei cele inferioare) și poate fi de ”tip clasic” sau mai puțin spastică . Cel afectat umblă pe vârfuri ca urmare a strângerii mușchilor gambei.

Hemipareza se manifestă prin paralizia ambelor membre drepte sau stângi. Piciorul are mușchiul gambei tras, mâna este îndoită la articulația cotului, și este întoarsă în sus. Mâna cu degetele poate fi întoarsă în jos și degetul mare este strâns către palmă.
Tripareza afectează de obicei ambele picioare și o mână.
Cvadripareza este o formă mai gravă a unuia din tipurile menționate mai sus.

Forma nonspastică a paraliziei cerebrale

Înseamnă că mușchii au tonusul scăzut permanent. Apare în următoarele variante:

Forma hipotonică este tipică prin scăderea tensiunii musculare și ca urmare membrele sunt anormal de flexibile. Este determinată de evoluția și maturarea creierului și a sistemului nervos central și imediat se schimbă în alte forme. Aproape toate formele grave de oligofrenie de etiologie perinatală se manifestă și prin hipotonie.
Forma diskinetică se manifestă prin încordarea și relaxarea rapidă și incontrolabilă de origine patologică a musculaturii din zonele afectate.
Simptomele tipice sunt aretoza – mișcări bruște și incoerente ondulate și coreea – mișcări mărunte involuntare, incontrolabile și tremurătoare.


În cazul paraliziei cerebrale recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99 maxi. Este bine a se începe cât mai repede tratamentul. A se aplica în zona capului și întregii coloane. A se aplica de asemenea pe toate părțile corpului unde sunt tulburări motorii.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament