Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Scleroza multiplă

Scleroza multiplă este o afecțiune gravă a sistemului nervos. Nervii noștri, după cum se știe, sunt compuși dintr-o cantitate imensă de celule nervoase. Din păcate pentru noi, aceste celule nu se divid. În practică acest lucru înseamnă că, în timpul evoluției, celula ajunge într-un stadiu în care este capabilă să își exercite funcția din plin. Dar dacă este deteriorată, indiferent în ce mod, în cel mai rău caz dacă moare, nu poate fi înlocuită. În caz contrar, afecțiunile sistemului nervos nu ar fi nici pe departe atât de grave. Cauza afecțiunii este în continuare necunoscută, chiar dacă există câteva teorii legate de apariția ei.

Cauzele apariției:

Scleroza multiplă este încadrată printre bolile autoimune. Acest lucru înseamnă că sistemul imunitar, are impresia, din cauze inexplicabile, că anumite celule sau țesuturi din organism sunte de origine străină, și ca urmare începe să producă anticorpi împotriva lor. Un caz asemănător, însă foarte rar, poate apărea și la femeia însărcinată. Din coincidență se poate întâmpla ca fătul să aibă o grupă sanguină împotriva căreia sângele mamei să producă anticorpi, și astfel fătul poate muri. Aceste cazuri sunt însă rare, dar sunt foarte complicate. Atunci de obicei se administrează medicamente imunosupresive, pentru a fi limitată producția de anticorpi. În cazul sclerozei multiple este vorba de imunoglobulina G sau gamaglobulină - tip specific de anticorpi - care produce deteriorarea celulelor țesutului nervos. Organismul însă le consideră ca fiind străine și întreprinde acțiuni care duc la suprimarea, eventual chiar la eliminarea ”pasagerului negru”.

Tratament:

Scleroza multiplă este o afecțiune foarte insidioasă. Cu atât mai insidioasă cu cât practic nu există leac pentru ea. Cum ar putea exista leac dacă nici cauza nu este bine cunoscută? De aceea medicina s-a axat pe singura modalitate de ”ajutor”, sau tratament - diminuarea simptomelor, și încercarea de a face viața pacientului mai suportabilă. După părerea mea, ar trebui să utilizăm cuvântul ajutor, având în vedere că tratamentul, după cum s-a mai spus, practic nu există. Există câteva substante, care ajută totuși în stadiul doi al bolii, dar foarte rar. Se lucrează neîncetat la dezvoltarea luptei împotriva acestei afecțiuni.

Prognoza:

A suferi de scleroză multiplă nu înseamnă a ne închide față de lume. Mulți oameni afectați de această boală duc o viață normală și au o carieră de succes. În primu rând, omul nu are voie să scadă emoțional. Este ușor de zis, greu de făcut. Sunt cazuri în care boala condamnă oamenii la căruciorul cu rotile, în plus această afecțiune poate avea în cele din urmă și urmări psihologice, diferite tulburări de comportament, comunicare, schimbări bruște de dispoziție, chiar poate trezi și tentative de sinucidere sau reacții imprevizibile și inadecvate. Scleroza multiplă are în rândul populației o gamă largă de cuprindere, fiind cu atât mai necesară înfruntarea ei. În prezent, poate reușim să prelungim viața pacientului, sau eventual să o ușurăm.

În cazul acestei afecțiuni recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99 maxi, pentru că, câmpul magnetic pulsant ameliorează unele urmări ale bolii. Prin acțiunea aparatului asupra sistemului nervos central și asupra măduvei spinării, sunt influențate pozitiv schimbările la nivel celular. Pacienții se simt mai bine, le este îmbunătățit somnul, bioritmul, și crește secreția hormonului numit melatonină. Acționăm în zona capului și a coloanei ( măduva spinării). Tratamentul cu aparatul UltiCare este un supliment adecvat pentru tratarea sclerozei multiple, concomitent cu tratamentul medicamentos. 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament