Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Parkinson

Ce este Parkinson?

Boala Parkinson este o afecțiune neurodegenerativă progresivă. Este cea mai frecventă cauză a parkinsonismului, un sindrom clinic provocat prin afectarea zonelor speciale ale sistemului nervos, adică ganglionii bazali, care contribuie la coordonarea mișcării, ceea ce în consecință duce la tulburare tipică de mobilitate. 

Parkinson-ul poate fi provocat de câteva procese patologice, printre care cel mai frecvent se regăsesc:  

  1. Boala Parkinson primară idiopatică ( apare din cauze necunoscute) provoacă 80% din cazuri
  2. Parkinsonismul secundar (apare ca urmare a afețiunilor vasculare, afecțiunilor infecțioase, toxinelor, accidentelor, tumorilor cerebrale, afecțiunilor metabolismului)

Pe cine afectează?

Boala Parkinson începe cel mai frecvent între 40 și 70 de ani, având culmea debutului în a șasea decadă. Dezvoltarea afecțiunii crește odată cu înaintarea în vârstă, fiind considerat cel mai semnificativ factor. Diferența între sexe în ceea ce privește apariția, este foarte mică: 1,5 la 1 în defavoarea bărbaților.

Cauzele apariției:

Baza fundamentală pentru apariția bolii Parkinson este insuficiența unei substanțe în anumite structuri ale creierului. În ganglionii bazali, care contribuie la coordonarea mișcării. Această substanță se numește dopamină și servește ca un operator de transport al informației biologice între celule.

Dopamina se produce în creier, în primul rând în mezencefal, în nucleul numit substanță cenușie. Sunt dovezi că omul se naște cu aproximativ 400.000 de celule nervoase producătoare de dopamină - neuroni. La un adult sănătos dispar anual aproximativ 6% din neuronii dopaminergici, însă la bolnavii de parkinson aceste pierderi sunt accelerate. Manifestările clinice apar abia atunci, când cantitatea inițială de neuroni scade cu 20% față de nivelul inițial și mecanismele compensatoare de echilibrare a pierderii de neuroni se epuizează.

Mecanismele de pierdere a neuronilor nu sunt cunoscute până acum. Ca urmare a insuficienței de dopamină, ganglionii bazali nu pot funcționa eficient și apare tulburarea regularizării de mobilitate - manifestările bolii Parkinson. Imaginea clinică a bolii completează de asemenea excesul relativ al altor substanțe asemănătoare - neuromediatori ( purtători de impulsuri nervoase), care sunt prezente în celulele acestui sistem.

 

Simptome

Primele simptome clinice ale bolii Parkinson sunt deseori inobservabile și nespecifice, precum durerile umerilor, ale coloanei, senzația de membre grele, pierderea randamentului, oboseala, tulburări de somn, constipația, schimbări în vorbire ( mai tăcut, monoton), schimbarea scrisului ( mic, dezordonat), tulburări sexuale.

Simptomele de bază tipice pentru boala Parkinson sunt tremuratul, rigiditatea musculară, încetinirea mișcărilor și tulburări de poziție și mers ( instabilitate posturală).

Celelalte simptome, care apar deseori legate de boala Parkinson, pot limita într-un mod semnificativ tratamentul. Printre cele mai frecvente regăsim tendința de a avea tensiunea mică ( hipotensiune arterială ortostatică), constipația, tulburări de somn ( probleme cu adormitul, trezitul foarte devreme, visele vii), tulburări la înghițire, tulburări la urinare, depresia, demența ( aproximativ la 20% din pacienți în stadiu avansat al bolii), tulburări de miros, transpirație excesivă.
 

În cazul bolii Parkinson recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99 maxi. Asemănător cu alte afecțiuni ale sistemului nervos central, câmpul magnetic pulsant acționează benefic la nivel celular și încetinește evoluția bolii. Se utilizează efectul vasodilatator ( o sangvinizare mai bună și aprovizionare cu oxigen) al aparatului UltiCare LT99.

 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament