Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Hiperlipidemia

Nivelul crescut al grăsimilor din sânge - hiperlipidemia

 

Hiperlipidemia înseamnă nivelul crescut al lipidelor( grăsimilor), inclusiv a colesterolului și a trigliceridelor din sânge. Chiar dacă majoritatea persoanleor cu hiperlipidemie nu au niciun simptom, prezența acesteia prezintă risc crescut pentru afecțiunile cardiace(coronariene), din cauza îngroșării acestora. Afectarea arterelor coronariene poate duce la boala ischemică a inimii, la angină pectorală sau la atac de cord. Afectarea arterelor cerebrale poate duce la atac cerebral.

Grăsimile sunt substanțe de origine animală sau vegetală care sunt solubile în solvenți organici și insolubile în apă. Sunt multe tipuri diferite de grăsimi. (lipoproteine). Analizele de sânge pot stabili valorile celor mai frecvent măsurate lipoproteine (grăsimi). Grăsimile se împart în grăsimi care se produc singure în corp și cele care ajung în corp prin alimente. În categoria grăsimilor simple aparțin trigliceridele, colesterolul, acizii grași, fosfolipidele, lipoproteinele și altele. Corpul nostru are nevoie de ele pentru că sunt cel mai mare furnizor de sursă de energie utilizabilă ( au conținut energetic dublu față de zaharuri și proteine).

De asemenea sunt componentele funcționale ale membranelor celulare. Lipidele au caracteristici izolatoare sub forma grăsimii subcutanate, protejează organele interne de leziunile mecanice și de pierderea căldurii, crează izolare electrică, acoperă neuronii celulelor nervoase. În plus contribuie la producerea hormonilor, prostaglandinelor, acizilor biliari, la transportul vitaminelor A, D, E și K din particulele lipoproteinice.

Nivelul grăsimilor poate fi ajustat aproape întotdeauna prin combinarea regimului alimentar cu scăderea în greutate, exerciții, eventual și tratament. Pentru tratament nu este târziu nici atunci când s-a manifestat deja afecțiunea arterială; scăderea nivelului grăsimilor la persoanele cu această afecțiune poate însemna salvarea vieții.

Trigliceridele produc până la 95% din grăsimile din plasma sângelui și din țesuturile de depozitare. Sunt considerate grăsimi neutre pentru diferite funcții ale organismului, dar depășirea valorilor normale este dăunătoare. Sângele devine atunci lipicios și dens, îi scade debitul, ceea ce ajută la formarea depunerilor din sânge, iar acestea provoacă infarct miocardic sau atac cerebral. Dacă o persoană are un nivel ridicat al colesterolului, riscul este și mai mare.

Acizii grași – în bucătăria românească predomină multe grăsimi, de aceea paramedicii trag semnale de alarmă și încurajează reducerea aportului de grăsimi precum și la schimbarea modului de alimentație. Dacă dorim să reducem nivelul colesterolului, trebuie să reducem grăsimile. Grăsimile se împart în acizi grași saturați care se regăsesc în afumături, lapte și brânzeturi și cresc colesterolul LDL nociv. Alții sunt acizi grași nesaturați din uleiurile vegetale (de măsline, porumb), pește, soia. Aceștia scad colesterolul LDL nociv și ajută la creșterea colesterolului LDL bun.

În cazul nivelului crescut al grăsimilor din sânge și pentru prevenirea acestei afecțiuni recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Influențează nivelul grăsimilor din sânge, precum colesterolul LDL și trigliceridele. Asigură dilatarea treptată a vaselor sanguine. Reduce vâscozitatea sângelui - scade efortul inimii. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigen, fapt ce îmbunătățește funcția organelor și metabolismul. Previne apariția cheagurilor de sânge - trombi.

 

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

Laser BIOquant NS


Laser BIOquant NS

Una din soluții în prevenire sau ajutor în anumite afecțiuni cardio- vasculare și cerebro- vasculare, este un dispozitiv medical, laserul BIOquant®NS. Este un dispozitiv medical dezvoltat pe baza unui aparat deja certificat, care este utilizat în prezent de mai mult de 25 000 persoane din diferite țări ale Europei.

BIOquant®NS este un dispozitiv destinat tratării sângelui cu lumină laser, în cadrul instituțiilor medicale, precum și la domiciliul pacienților. De asemenea, puteți utiliza aparatul BIOquant®NS, și pentru regenerarea și vindecarea țesuturilor, prin acționarea directă asupra țesutului cu lumină infraroșie.