Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Paralizia nervului facial

În cazul paraliziei nervului facial recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99. Câmpul magnetic pulsant acționează antiinflamator, accelerează procesul de regenerare. Aparatul reduce semnificativ perioada de tratament.

Paralizia nervului facial se recunoaște după gura ”strâmbă”. Deseori nu reușim să închidem sau să deschidem ochiul, și toată mimica la jumătate din față este afectată. Cu alte cuvinte, dacă zâmbiți, în realitate zâmbește doar jumătatea sănătoasă a feței. În cazul simptomelor asemănătoare este obligatorie consultarea medicului la timp, pentru că paralizia nu poate fi vindecată întotdeauna cu succes, mai ales dacă este în stadiu avansat. Este afectat nervul facial ( nervus facialis), care este nervul cranian, ce conține fibre nervoase pentru controlul mușchilor mimicii feței, fibre pentru glanda lacrimală și fibre gustative în partea din față a limbii. Paralizia poate fi provocată nu doar de răcirea la față din cauza curenților de aer, dar și de diferite afecțiuni virale, precum zona zoster în ureche.

La majoritatea persoanelor paralizia nervului facial nu lasă urmări permanente, în condițiile în care tratamentul durează în medie între două și trei luni, poate chiar mai mult. Importantă este recuperarea, sub forma exercițiilor fizice, masaj și electrostimulare.

De asemenea se recomandă respectarea anumitor reguli, precum odihnă fizică și psihică, limitarea mișcării și mimicii feței ( râs, plâns, vorbit), evitarea schimbărilor de temperatură, protejarea feței împotriva aerului rece, nu se recomandă nici expunerea la raze puternice la soare. Se recomandă repetarea și acasă a  exercițiilor de la recuperare, de câteva ori pe zi, dar trebuie avut grijă ca mușchii să nu fie suprasolicitați zadarnic.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament