Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Picioare reci

În cazul în care aveți picioarele reci vă recomandăm utlizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm în principal efectul vasodilatator ( efectul de dilatare a fluxului sanguin, de îmbunătățire a circulației). 

Picioarele reci sunt o problemă serioasă nu doar pentru senzația neplăcută, dar și pentru că se efectuează cu greu orice activitate. Dacă vă chinuie această problemă indiferent de perioada anului, nu vă puteți încălzi orice ați face, atunci apare problema. Acesta poate fi fenomenul care ne semnalează circulația proastă la extremități, sau un semnal de avertizare pentru o altă afecțiune. Căutarea adevăratei cauze poate să fie foarte lungă, dar nu trebuie să ne lăsăm descurajați de expresii de genul:” de această afecțiune suferă mai multă lume, sau să vă îmbrăcați mai bine”... tocmai aceste expresii despre îmbrăcat le auzim în jur, dar totuși adevărul este că omul care suferă de această problemă se poate îmbrăca cu orice și problema nu va dispărea.

Ce ne mai pot semnala picioarele reci?

■ cauză vasculară sau cardiovasculară
■ tensiune arterială mare
■ tulburări de metabolism
■ tulburări ale funcției suprarenalelor
■ anemie

■ blocaje ale coloanei
■ anorexie

Stress-ul și frica ne răcesc

Dacă ne este foarte frică de ceva sau ne speriem, când ajungem într-o situație stresantă, rezultatul este același – picioare și mâini reci. Arterele periferice în aceste zone se strâng și acest spasm provoacă o insangvinizare temporară a degetelor care se sangvinizează în aproximativ 20 de minute după calmare.

Bunăstarea emoțională prezintă o sursă importantă de căldură. Trebuie să ne destăinuim medicului mai ales atunci când simptomele acestui sindrom se manifestă dintr-o dată sau dacă avem și alte probleme. Pentru examinările obișnuite recomandăm controlul tensiunii arteriale, EKG, teste de sânge, examinare vasculară cu ultrasunete, dar și un control endocrinologic și chirurgical amănunțit.

Ce ajută dacă aveți picioarele reci?

 • Asigurați-vă un regim de lichide corect și un meniu plin de vitamine.

 • Evitați stress-ul și odihniți-vă.

 • Faceți o baie caldă și masaj uscat cu peria dinspre picioare spre inimă.

 • Faceți sport și întăriți-vă treptat.

 • Nu fumați și nu consumați băuturi alcoolice.

 • Acasă purtați șosete de lână și folosiți sticle cu apă caldă.

 • Evitați îmbrăcămintea strâmtă.

 • În loc de dulciuri consumați cocos și fistic.

 • Evitați băuturile reci și înghețata.

 • Mergeți la saună sau acupunctură.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

 • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
 • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
 • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
 • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
 • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
 • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
 • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)