Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Piciorul diabetic

În cazul piciorului diabetic recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm în principal efectul de vindecare și de regenerare. De asemenea utilizăm și efectul vasodilatator și de stimulare. ( de îmbunătățire a circulației)

Ca picior diabetic este cunoscută afecțiunea membrelor inferioare la diabetici. Este vorba de o mare problemă, nu doar din punct de vedere medical, dar și social și economic. Numărul mare de amputări și internările pe termen lung ale pacienților în spitale au împins această problemă în prim-plan de interes public. Datele statistice confirmă faptul că mai mult de 10% dintre diabetici suferă de sindromul piciorului diabetic.

Cauzele apariției piciorului diabetic sunt afectarea nervilor, hipoglicemia (nivelul scăzut al zahărului din sânge), afectarea sistemului circulator, dar de exemplu și acțiunea sângelui asupra piciorului. Cu un risc special sunt pacienții cu neuropatie senzorială, la acești pacienți este tulburată sensibilitatea vibratoare, pacienții au de asemenea tulburată și percepția de presiune și temperatură. Se produc ușor vânătăi, arsuri, leziuni minore. Piciorul diabetic nu doare, de aceea diabeticul nu le oferă atenție picioarelor și nu își îngrijește rănile minore. Apar ușor infecțiile secundare, care nu provoacă durere, sunt subestimate și problema poate degenera la astfel de dimensiuni încât singura soluție devine amputarea.

O altă categorie de risc sunt pacienții cu neuropatie motorie. (slăbiciune musculară neuniformă la nivelul membrelor). Se ajunge la retragerea, micșorarea mușchilor mărunți la picior și la îndoirea permanentă a degetului ( degetele ciocan), la care apar mai ușor vânătăi și defecte și se schimbă forma piciorului.

Ulcerele neuropatice se produc în locurile cu maximă presiune în talpă, cel mai frecvent în zona osului călcâiului și deasupra capetelor oaselor tarsiene.

Picioarele diabeticilor nu sunt reci, dar mai slab vascularizate, apar des umflături, care conturează imaginea afecțiunii. La diabetici este scăzută producerea transpirației, piele pe picioare este cu atât mai puțin elastică și este mai predispusă la fisuri și răni. De aceea este foarte important ca la pacienții cu risc crescut să se controleze regulat și starea picioarelor.

 

Îngrijirea zilnică a picioarelor

 • Faceți de două –trei ori pe săptămână băi la picioare ( aproximativ 3 minute cu temperatura apei de 30-35 grade)

 • La băile picioarelor nu utilizați niciun ingredient cu conținut de alcool ( țineți cont de etichetele de pe ambalajele produselor), de ex concentratul de mușețel conține frecvent alcool

 • Nu utilizați săpun, pentru că usucă foarte tare pielea, sunt mai adevate emulsiile de curățare fără conținut de săpun

 • După baie uscați bine picioarele, aveți grijă să uscați complet și locul dintre degete

 • Pielea uscată, foliculii de pe picioare sunt semne ale faptului că picioarele Dvs sunt foarte uscate

 • Dați-vă cu grijă zilnic cu cremă pe picioare – utilizați creme mai grase

 • Îngrijiți regulat piele întărită de pe picioare cu piatra ponce ( schimbați des piatra ponce pentru a preveni apariția bolilor fungice)

 • Nu este recomandată utilizarea plasturilor pentru bătături care nu permit trecerea aerului Piliți regulat unghiile de la picioare cu pila de unghii, este mai bine decât să le tăiați

 • Piliți unghiile drept, nu le scurtați prea mult la margini, pentru că ar crește ușor în carne apoi

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

 • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
 • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
 • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
 • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
 • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
 • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
 • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)