Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Tulburări de sangvinizare a degetelor

În cazul tulburărilor de sangvinizare a degetelor recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm efectul vasodilatator și efectul analgezic. Țesuturile și articulațiile se sangvinizează bine, sunt aprovizionate cu oxigen și se opresc procesele degenerative din articulații și țesuturi. Acționează foarte eficient și în cazul durerilor reumatice în articulațiile mâinilor.

Tulburările circulatorii pot să apară acute sau cronice în cadrul afecțiunilor circulatorii cronice, așa numita ateroscleroză, în multe locuri din organismul uman. În prezent în țările industrializate aceasta este prezentată ca bola civilizației nr. 1. Factorii decisivi care contribuie la apariția acestor afecțiuni sunt fumatul, tensiune arterială mare, lipidele sanguine crescute și diabetul. Tratamentul constă în înlăturarea cauzei, tratarea durerii, măsuri fizioterapeutice și chirurgie vasculară.

Factorii de risc

Factorii de risc pentru apariția afecțiunilor vasculare sunt:

 • fumatul

 • tensiunea mare

 • lipidele sanguine crescute(hiperlipidemia)

 • diabetul (diabetes mellitus)

 • inflamație cronică cum ar fi de ex. boala dinților (paradontoza)

Tulburările circulatorii în degete, sindromul lui Raynaud

Tulburările circulatorii în degetele de la mâini sau de la picioare se numesc sindromul lui Raynaud. Este vorba de spasme reflexive vasculare, care sunt provocate de exemplu de stress sau acțiunea frigului, și care afectează în principal femeile. Întâi degetele se albesc complet, apoi devin albastre și imediat ce circulația revine se roșesc. Nu sunt prioritare durerile. Există tulburări circulatorii în degete provocate de afecțiuni existente cum ar fi sclerodermia, care este des asociată cu dureri și afectarea țesuturilor.

Diagnosticarea

La începutul măsurilor de diagnosticare stă anamneza – asta înseamnă răspunsurile exacte ale pacientului la întrebările medicului, și examinarea clinică a pacientului. De acolo reies apoi simptomele evidente ale afecțiunii existente. Testele costisitoare se efectuează pentru confirmarea diagnosticului, pentru stabilirea gradului de gravitate al afecțiunii, și pentru constatarea factorilor de risc până acum necunoscuți.

Măsurarea tensiunii arteriale

Dacă valorile tensiunii arteriale diferă de la mâna stângă la mâna dreaptă, acesta este un semn al modificării vasculare unilaterale.

Fizioterapia

Diferite băi se manifestă pozitiv pentru circulație dacă sunt efectuate ca și completare la exercițiul fizic. Aici se încadrează băile cu dioxid și băile calde la mâini. Băile alternate cu apă caldă și rece sunt adecvate doar în stadiul incipient al tulburărilor circulatorii arteriale.

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

 • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
 • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
 • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
 • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
 • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
 • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
 • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)