Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Varice

Varicele

Credeți că varicele sunt doar o chestiune estetică, care se manifestă prin ieșirea în relief și răsucirea venelor în zona picioarelor? Nu e deloc așa! Este o afecțiune cronică dureroasă a venelor, care prezintă riscuri majore. Acele persoane au deseori probleme la mers, la statul în picioare, statul jos. O circulație deficitară a sângelui mai ales în zona picioarelor poate duce la umflături și la blocarea venelor cu riscuri de tromboză. În formele mai ușoare afecțiunea se manifestă prin mâncărime și cârcei, în cazurile mai grave se poate ajunge răni deschise și spargerea venelor. Medicii știu cum iau naștere- dar de ce iau naștere, deocamdata e destul de misterios. Varicele sunt o preblemă întâlnită exclusiv la oameni - la regnul animal nu apar astfel de probleme. 

Cum să ne protejăm de varice?

Ați încercat deja tot posibilul, ciorapi speciali, geluri, medicamente, poate chiar operația? Ameliorarea simptomelor și prevenția este posibilă și cu terapia laser la domiciliu. Prin acțiunea luminii laser cu aparatul Bioquant asupra globulelor roșii ajută la înlăturarea durerii și la vindecarea sau măcar stabilizarea simptomelor. Îmbunătățirea circulației pe termen lung este favorabilă pentru vene, pentru elasticitatea lor, și limitează depunerile din sânge. Acest lucru este posibil fără durere și fără vizite la institiuții medicale. Referințe de la clienți găsiți aici

Scăpați de dureri și umflături, ameliorați simptomele afecțiunii!

Încercați soluția noninvazivă a problemei cu varicele și cu circulația sanguină! Scăpați de dureri și îmbunătățiți aspectul picioarelor Dvs. Vizualizați video-uri despre persoane pentru care Bioquant a devenit un real ajutor și un medic la domiciliu. Testați gratuit, și fără angajamente în confortul de acasă prin clip in partea de sus a paginii pe APARAT GRATUIT.  Skúste neinvazívne riešenie problému kŕčových žíl a cirkulácie krvi! Zbavte sa bolesti a zlepšite vzhľad svojich nôh. Pozrite si video o ľuďoch, ktorým sa stal BIOquant skutočným pomocníkom a domácim lekárom a vyskúšajte jeho účinok. Nezáväzne, zadarmo a v pohodlí vlastného domova. 

Mai multe despre varice

Varicele reprezintă o afecțiune cronică a venelor care se manifestă prin deformarea venelor de pe picioare, în principal. Motivul pentru care apar nu este foarte clar, chiar dacă mecanismul este foarte clar. Este vorba de funcția incorectă a valvelor din venele prin care sângele ajunge de la picioare la inimă. Într-o venă sănătoasă valvele într-o anumită porțiune se închid în timp ce pompează sângele și astfel sângele poate urca tot mai sus și mai sus. Într-o venă afectată valvele nu închid într-o anumită zonă, sângele revine și astfel presează asupra peretelui venei în toate direcțiile. Vena se întinde, crează meandre și starea se agravează.

În cazurile mai simple afecțiunea se manifestă estetic, ulterior prin mâncărimi și cârcei, în cazurile grave pot apărea răni deschise ce pot duce la probleme de sănătate grave.