Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Echilibrul acidobazic

În cazul în care echilibrul Dvs acidobazic este afectat, recomandăm utilizarea suplimentului nutritiv, SPIRULINA. Spirulina are efecte de alcalinizare. Ajută organismul să elimine metalele grele, toxinele chimice și alte substanțe toxice. Regenerează ficatul și curăță sângele. Acționează ca un antioxidant puternic.

În anul 1933 Dr. Wiliam Howard hay a publicat cartea cu denumirea  ”New Health Era”. În acea carte el specifică faptul că, condiția pentru apariția oricărei afecțiuni sunt acizii acumulați în organism.

Echilibrul acidobazic reprezintă echilibrul dintre acizi și baze ( substanțe alcaline) în interiorul organismului. Este un raport constant între producerea și degradarea, respectiv eliminarea lor. Tulburarea echilibrului acidobazic, în favoarea acizilor, duce la acidoză ( scăderea pH-ului), tulburarea în favoarea substanțelor bazice duce la alcaloză ( creșterea ph- ului). 

În prezent suntem mai aproape de acidoză. Altfel spus, suntem hiperacizi. In timpul metabolismului, în organismul nostru apar acizi, în schimb corpul nostru nu își știe produce baze. Îl putem ajuta prin completarea substanțelor minerale, oligoelemente, o alimentație sănătoasă și suplimente nutritive. 

Regulile sunt necesare pentru funcționarea organismului ca o piatră de temelie, și în același timp pentru ca, corpul să aibă posibilitatea de a neutraliza acizii.

Valoarea pH-ului sângelui la un om sănătos variază între 7,36 - 7,44. În cazul în care s-ar produce variații ale pH-ului sângelui ar duce la perturbarea mediului intern până la starea în care corpul nostru ar înceta să funcționeze ca un organism viu.

Corpul face totul pentru ca pH-ul sângelul să fie în limitele menționate mai sus. Atât timp cât poate prelua baze din propriile țesuturi, vase sanguine și oase, are o anumită șansă de a neutraliza excesul de acid. Acest lucru înseamnă că pe de-o parte corpul ne ajută să ne menținem pH-ul sângelui în limitele necesare, dar pe de altă parte prin retragerea bazelor scăpăm de minerale, oasele devin casante, vasele sanguine devin fragile, suferim de eczeme, avem probleme cu dinții, ne supără căderea părului, etc.

Alergiile, durerile de cap și perturbările de concentrare, celulita - conform experților, sunt măcar parțial consecința hiperacidității - probleme intestinale, diabet, guta, ulcer duodenal, gastrita ( inflamția mucoasei stomacale), imunitatea slăbită, afecțiuni articulare ( reumatismul), îngustarea vaselor sanguine și valorile crescute ale grăsimilor în sânge, osteoporoza, transpirația și un miros neplăcut puternic, tulburări psihice, tulburări de somn, oboseală și epuizare, constipație, carii dentare, acid la stomac, pietre biliare - toate acestea sunt afecțiuni, la a căror apariție are o influență semnificativă dezechilibrul acidobazic.