Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Tulburări de potență - disfuncția erectilă

În cazul disfuncției erectile recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Se utilizează foarte eficient efectul vasodilatator. Având în vedere că, câmpul magnetic pulsant dilată vasele sanguine, zona pelviană este mai bine vascularizată și aprovizionată cu oxigen, prin acțiunea aparatului BioTorus LT100 se ameliorează capacitatea de atinge și menține erecția.

Ce este disfuncția erectilă?

Tulburările de potență, impotența sau disfuncția erectilă sunt definite ca incapacitate de a atinge și menține erecția, care să fie suficientă pentru întreținerea și satisfacerea actului sexual. Disfuncția erectilă afectează bărbații cu mult mai mult decât propria sexualitate masculină. Emoțiile, incertitudinea, problemele din viața de cuplu, și alte aspecte, sunt legate de problema disfuncției erectile. Chiar dacă disfuncția erectilă apare mai des la bărbații mai în vârstă, în majoritatea cazurilor nu este vorba de procesul ireversibil al îmbătrânirii.

 

Care sunt cauzele disfuncției erectile

Putem vorbi de așa-numitele cauze psihogene în 10% din cazuri. În 90% din cazuri este vorba de o afecțiune concretă, care afectează o anumită parte a organismului care este necesară pentru apariția erecției. Cel mai frecvent este vorba de vase sanguine sau nervi. Îm cazul vârstnicilor este vorba deja de scăderea hormonilor masculini. (androgeni).

Disfuncția erectilă poate fi influențată de un șir întreg de afecțiuni, precum diabetul, afecțiunile cardio-vasculare, afecțiunile glandei tiroide, ale prostatei, sistemului nervos, aparatului urinar, precum și un șir întreg de afecțiuni nervoase și psihice. Poate fi vorba și de urmările administrării medicamentelor chimice, de exemplu cele pentru tensiune mare, depresie, ulcer duodenal, etc.

 

Ce ar trebui să evităm?

Alcoolul

Alcoolul este dușmanul potenței de trei ori. Produce dispariția celulelor sexuale, reduce durata de viață a spermei, și perturbă legăturile dintre creier și organele genitale. Ca urmare, în sânge ajung mai puțini hormoni cauzatori ai unei erecții complete. Consumul excesiv de alcool suprimă de asemenea producția de androgeni - hormoni sexuali masculini. 

Fumatul

Nicotina împiedică sangvinizarea penisului și îi scade tensiunea arterială. Tocmai de aceea nu se poate umple cu sânge atunci când este necesar. Substanțele toxice din fumul de țigară dăunează maturării spermatozoizilor, aceștia își pierd atunci mobilitatea și forma.  

Colesterolul

La bărbații cu un nivel ridicat al colesterolului, riscul de impotență are valori peste medie. Petele de colesterol înfundă vasele sanguine care duc spre penis, și astfel scade tensiunea necesară menținerii erecției. Dacă doriți să reduceți pericolul legat de nivelul ridicat al colesterolului, ar trebui să consumați multe fructe, legume, produse din cereale integrale, o cantitate adecvată de carne săracă în grăsimi și doar foarte puține grăsimi saturate care se regăsesc în unt, cașcavalurile tari, grăsimea animală și pielea de pasăre.

Tensiunea arterială ridicată
Tensiunea arterială ridicată este una din cele mai frecvente cauze ale afectării vaselor sanguine. Nu doar că suprasolicită inima, dar produce și un flux sanguin exagerat prin artere, iar ca rezultat apare rigidizarea și îngustarea lor. Arterele nu sunt capabile astfel să transporte suficient sânge către organele care au nevoie. Fără suficient oxigen sau substanțe nutritive, organele precum cele genitale sunt afectate, astfel scade și funcția lor. Afectarea peretelui vasului de sânge datorită tensiunii arteriale ridicate poate cauza tulburări de potență.   

Supraponderabilitatea

Supraponderabilitatea afectează echilibrul hormonal, ceea ce se poate manifesta printr-o insuficientă producție de hormoni necesari pentru atingerea erecției.

Substanțele chimice

Studiile oamenilor americani de știință au demonstrat că din două sute de medicamente diferite, până la 16 din ele pot provoca impotență. Printre cele mai riscante se regăsesc anumite medicamente utilizate pentru tensiunea mare, depresie, insomnie, ulcer duodenal, tumori, și anumite medicamente utilizate la alergii.

Posibilități de tratament

Una din posibilitățile de tratament sunt medicamentele produse artificial, dar nu ar trebui să le utilizăm în zadar, fără a verifica în prealabil dacă nu există vreo alternativă mai sigură fără efecte secundare asupra organismului nostru.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

  • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
  • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
  • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
  • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
  • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
  • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
  • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)