Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Incontinența urinară

În cazul incontineței urinare recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Se utilizează efectul spasmolitic ( de reducere a spasmelor musculare) și efectul antiinflamator, astfel influențăm și eventualul proces de inflamare.

Incontinența urinară este o problemă foarte sensibilă și intimă, despre care, deseori oamenilor le este rușine să vorbească. Se referă la multe persoane, bărbați dar și femei, de orice categorie de vârstă. De această problemă suferă și copiii. (urinarea nocturnă)

De incontinență urinară suferă mai mult de 17% din populația adultă din România. Incontineța urinară de efort afectează de obicei populația feminină ( până la 49%), în timp ce la bărbați, această formă de incontinență este legată de o operație anterioară suferită la glanda prostatei.

 

Două forme de incontinență urinară

Cele mai frecvente tipuri de incontinență urinară sunt incontinența urinară de efort și incontinența urinară urgentă.

Incontinența urinară de efort

Înseamnă pierderea involuntară de urină în timpul efortului ( tuse, strănut, râs, exerciții fizice, ridicat, purtat de greutăți, în cazuri grave și la schimbarea poziției corpului) ca urmare a presiunii intraabdominale. 

Ce o provoacă?

Această formă de incontinență urinară o întâlnim mai des la femei, iar factorii declanșatori sunt mai multe nașteri, care slăbesc mușchii din zona pelviană, astfel slăbind și aparatul de susținere a uretrei, scăderea hormonilor sexuali feminini în perioada de tranziție la menopauză, insuficiența sfincterului uretral, de exemplu după accidente. 

Incontinența urinară urgentă

Este o pierdere involuntară de urină legată de nevoia bruscă de a urina, în plus sunt prezente și urinările dese ziua ( mai mult de 7 ori) și de asemenea nevoia de urina noaptea ( odată și mai mult de o dată). Nevoia de a urina, urinările frecvente ziua și noaptea, și pierderea de urină ca urmare a nevoii neplăcute de a urina sunt denumite vezica urinară hiperactivă. J

Ce o provoacă?

Declanșatorii acestui tip de incontinență sunt de obicei infecția căilor urinare ( netratate suficient), pietre și tumori la vezica urinară, diabetul, prostata mărită, uneori doar acumularea de scaun tare în rect, dar uneori cauza nici nu este găsită. 

Cum rezolvăm problema? Nu vă fie rușine!

Persoanele care suferă de această afecțiune, se rușinează pentru starea lor, și este de înțeles, pentru că le aduce o situație neprietenoasă de igienă. În plus, ei se simt excluși din societate, într-o frică neîncetată de a nu fi penibili se izolează în casă. Aceste situații dăunează uneori foarte mult pentru stima de sine, perturbă viața particulară și relația de cuplu. În ciuda acestui fapt, puteți trăi o viață normală. Încredințați-vă în mâinile medicului. Incontineța aparține urologului.

• consultați-vă cu medicul deja la faza incipientă a problemelor

• faceți cunoștință cu exercițiile speciale pentru întărirea musculaturii aferente

• nu subestimați niciun sfat - medicamente, exerciții, alte instrumente pentru incontinență

• sunt multe instrumente disponibile, informați-vă și despre posibilitățile care vă pot fi oferite

• mențineți igiena - oferă stimă de sine

• nu vă fie teamă de societate – instrumentele pentru incontinență facilitează acest lucru

•cereți sfatul medicului legat de ajutorul adecvat 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

BioTorus LT-100


BioTorus LT-100

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

BioTorus LT-100

  • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
  • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană
  • Singurul aparat din UE care dă posibilitatea de a se utiliza la fiecare aplicator alt program de lucru
  • Aparatul deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organsimul să nu se obișnuiască cu tratamentul
  • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă
  • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic
  • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate)