Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Urinări nocturne la copii

În cazul urinărilor nocturne la copii recomandăm utilizarea aparatului UltiCare LT99. Se utilizează efectul miorelaxant ( de reducerea a spasmelor musculare) și efectul antiinflamator, astfel influențăm și eventualele procese inflamatorii.

Urinarea nocturnă este frecventă la copiii mici. Din fericirea majoritatea fetițelor și băieților cresc din ”pantalonașii de pijama uzi”. Dar până ajung acolo, părinții trebuie să efectueze câțiva pași preventivi. 

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Nu ar trebui să lăudați copilul dacă reușește să treacă noaptea fără ”accidente”, dar nici să îl certați dacă urinează pe el. Pur și simplu, fără niciun cuvânt, schimbați lenjeria de pat. Orice fel de comentarii sunt zadarnice, și agravează și mai mult situația.

Lenjerie curată

Încercați să convingeți copiii mai mari să schimbe singuri lenjeria de pat. Trebuie să vă asigurați că vor reuși. De fiecare dată ar trebui să aveți la îndemână un suport cauciucat acoperit de un material moale, pentru ca copilul să îl poată pune pe locul udat. Trebuie să aveți pregătită o pijama uscată. Dacă copilul va face toate acestea singur se va simți ca un adult.

 

Alarme

Sunetul dă naștere unui reflex condiționat. Copilul se trezește atunci când udă pătura specială, și după un anumit timp pe baza reflexului condiționat va înceta definitiv să urineze inconștient. Vezica plină va deveni pentru el un semnal de trezire.

La majoritatea copiilor poate fi urmărit efectul acestei metode după aproximativ 60 zile. Se poate spune că dacă copilul nu a mai urinat pe el noaptea timp de trei săptămâni, este vindecat.

Întărirea mușchilor vezicii

O metodă benefică este și întărirea mușchilor vezicii. Dacă copilul urinează în timpul zilei mult prea des, îl pot ajuta exercițiile care întăresc funcția mușchiului vezicii urinare. În același timp se recomandă să îi dați copilului să bea multe lichide pe timpul zilei și în același timp să îl convingeți că nu ar trebui să meargă atât de des la baie.

Rolul părintelui este important

Părinții trebuie să aibă răbdare, înțelegere și o minte sănătoasă.

Copiii de regulă după ce cresc, scapă de urinatul nocturn. În perioada pubertății, de această afecțiune suferă doar 1-2 % dintre băieți și fete.
 

De încheiere

Aceste metode pot fi utilizate doar atunci când vă asigurați  că urinatul nocturn nu este consecință a unei erori patologice la aparatul urinar sau a unei afecțiuni metabolice. Acest lucru poate fi constatat doar de medic pe baza testelor de laborator obligatorii ( analiza urinei și ecografie a căilor urinare sau a organelor genitale) și a stării generale a copilului.

 

În cazul acestei afecțiuni recomandăm:

UltiCare LT-99


UltiCare LT-99

Este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Avantajele utilizării aparatului

UltiCare LT-99

  • este unul din cele două aparate care deține o tehnologie brevetată NTS, care asigură ca organismul să nu devină dependent de tratament
  • puteți folosi aparatul și prin îmbrăcăminte, gips sau atele
  • manevrare ușoară, adecvat pentru seniori și copii
  • îl puteți utiliza chiar dacă aveți implanturi metalice în corp
  • vă puteți trata oricând și oriunde, 365 zile pe an
  • nu are niciun efect secundar
  • tratamentul este absolut sigur
  • oprire automată după încheierea procedurii de tratament