Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Eugen Cristea- client ORINRO

 

Din toamna anului 2013, domnul Eugen Cristea și soția sa, Cristina Deleanu, ne-au făcut onoarea de a deveni clienții noștri, și beneficiază acum de tratament cu ajutorul aparatelor UltiCare și BioQuant.

Eugen Cristea (n. 18 aprilie 1952, Bucuresti) este un actor roman de teatru si film. A urmat studii teatrale, absolvind I.A.T.C. din Bucuresti in anul 1976. In perioada 1976-1980 a jucat la Teatrul National din Timisoara. Din 1980, joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti. In decursul carierei, interpreteaza numeroase roluri de film, teatru de televiziune si teatru radiofonic, este prezentator si realizator de emisiuni TV, regizeaza si compune ilustratia muzicala a unor piese de teatru, publica un volum personal de proza si traduce literatura beletristica.