Testează aparatul GRATUIT


Doriți să testați unul din aparatele noastre gratuit și fără niciun angajament? Scrieți-ne! În câmpul ”Întrebarea Dvs” scrieți-ne afecțiunea Dvs pentru care doriți să testați produsul, completați datele Dvs de contact și expediați-le.

 


Susținem Premiile Media de Excelență 2013

Premiile Media de Excelență reprezintă cel  mai mare eveniment de PR din Transilvania. Evenimentul a avut loc în data de 12 iunie la Cluj Napoca.

Acest eveniment a reunit întreg mediul jurnalistic din Transilvania,  și sărbătorește anul acesta cea de-a 10-a ediție. În cadrul acestuia reprezentantii mass mediei acordă premii unor personalități care au avut un aport deosebit la viața culturală, economică, socială a orașului Cluj-Napoca. Au fost astfel premiați de-a lungul celor 10 ediții actori, medici, ONG-uri, compozitori, sportivi, regizori, oameni de afaceri etc.

La eveniment participă în fiecare an peste 500 de invitați fiind unul dintre cele mai de succes evenimente din Transilvania.
Anul acesta, gazda evenimentului a fost carismatica jurnalistă,Alessandra Stoicescu. Firma ORINro le-a fost alături organizatorilor, iar evenimentul a fost un real succes. Mai jos regăsiți câteva fotografii de la eveniment:
 
 
   Reprezentanții noștri alături de Alessandra Stoicescu, gazda evenimentului
 
 
   Sala în care a avut loc Gala Premiilor Media
 
 
   Bannerele ORIN prezente la Gală