Și Dvs aveți senzația că fluctuațiile vremii se manifestă prin dureri de cap? Câteva zile este căldură sufocantă, atunci corpul nostru este supraîncălzit, iar apoi temperaturile scad brusc chiar și cu zece grade. Deseori în toate acestea se amestecă și ploaia, iar pe noi ne apucă durerile de cap.

Nu este doar din cauza vremii

Există și o altă categorie de oameni. La ei apar durerile de cap chiar și atunci când se așteaptă cel mai puțin și nu pot prevedea dinainte asta. O altă categorie de oameni se trezesc aproape zilnic cu dureri de cap, ceea ce cred că nu este tocmai un început de zi tocmai plăcut. Cei care știu ce este aceea o durere de cap, probabil că vor fi de acord cu mine când spun că este una din cele mai deranjante dureri. Aceste dureri ne limitează foarte mult, în multe activități. Spre exemplu la muncă, în activitățile sportive, atunci când conducem, în momentele când avem nevoie să ne concentrăm. Vă puteți imagina cum ar fi viața Dvs fără aceste dureri neplăcute? Atunci cu siguranță trebuie să citiți mai departe.

Așadar, ce ar trebui să știm despre durerile de cap?

1.Prima și cea mai frecventă cauză a durerilor de cap

Este legată de tensiunea musculară din zona coloanei cervicale până la cap și  la tâmple. O manifestare tipică sunt acele dureri puternice ca o presiune. Avem senzația că cineva ne zdrobește capul. Deseori acestea se manifestă din cauza statului la calculator, de aceea este important, dacă muncim mult la calculator să facem pauze, să ne masăm la ceafă pentru a detensiona zona acelor mușchi.    

 2.A doua cea mai frecventă cauză a durerilor de cap este  coloana cervicală. Tot cu o poziție incorectă are legătură, atunci când ne uităm la TV, sau la birou, la volan. Cel mai frecvent, acele dureri radiază până la umeri, la mâini sau la cap. De obicei apar și amețeli, tulburări de auz, de vedere, senzația de furnicături și amorțeală la mâini.

3. A treia cauză are legătură doar cu femeile. Este vorba de sindromul premenstrual, care apare ca urmare a unor modificări hormonale. Dureri de cap, senzația de vomă, tensiune la sâni, toate aceste sunt tipice sindromului premenstrual.

4 .În cazul durerilor de cap, ajută foarte mult o sangvinizare bună. Tratamentul cu magnetoterapie acționează eficient împotriva durerii, dilată vasele sanguine și îmbunătățește fluxul sanguin. Durerile cedează treptat. Acest tratament nu are niciun efect secundar. În prezent în România peste 120 000 de persoane se tratează cu magnetoterapie .

5. Puteți încerca tratamentul gratuit. Vă doriți să scăpați de dureri dar nu vreți să luați medicamente? Încercați un tratament eficient fără efecte secundare. În cadrul proiectului care se derulează în prezent, vă puteți trata cu magnetoterapia gratuit. Aparatul Ulticare LT99 acționează împotriva durerii (efect analgezic), dilată vasele sanguine și îmbunătățește fluxul sanguin. Astfel se reduce tensiunea musculară. Este suficient să completați formularul AICI, iar noi vă vom contacta cu privire la programarea pentru procedura de tratament.  

Dacă deja știți aceste informații importante, depinde doar de Dvs dacă vă decideți să rezolvați această problemă sau v-ați obișnuit deja cu durerea și nu doriți să schimbați ceea ce deja ”funcționează”.

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This