Dacă ați depășit deja 40 de ani, știrea următoare vă privește și pe Dvs.

Ați auzit de rezultatele ultimului studiu cu privire la bolile cardio- vasculare? România se află pe unul din primele locuri din Europa în ceea ce privește mortalitatea din cauza bolilor cardio- vasculare. Mortalitatea cardio- vasculară la femei și la bărbați în România este dublă, în raport cu Austria, și de 4 ori mai mare în raport cu Franța.

Cel mai triste ste faptul că…
aproximativ 45 % din decesele din țara noastră se află în categoria celor care puteau fi prevenite. În practică asta înseamnă că din 11 000 de decese, fiecare al doilea deces putea fi prevenit.

Dacă vine silențios și pe neașteptate?

Este adevărat că problemele de natură cardio- vasculară, precum tensiunea mare, deseori nu sunt însoțite de simptome. De aceea, aceste afecțiuni sunt denumite ”ucigaș tăcut”. Dacă nu sunt tratate, ne pot afecta organismul în multe feluri. Se întâmplă asta pentru că inima trebuie să depună mai mult efort timp îndelungat, apoi are tendința de a se mări, pereții se îngroașă. Și uite așa apar problemele. Se poate afla la timp dacă se întâmplă așa ceva în organismul nostru?

Da, noi cunoaștem soluția de care avem cu toții atât de multă nevoie

Probabil sunteți de acord cu noi atunci când spunem că în agitația de zi cu zi, nu prea avem timp de așteptat la cozi pe la cabinetele medicale. De asemenea, ar trebui să recunoaștem că stilul nostru de viață este expus multor încercări, datorită obligațiilor pe care le avem, datorită stresului, etc. Însă avem o singură inimă, și trebuie să avem grijă de ea. De aceea, există și soluții, care vă ajută să economisiți acele ore în șir de așteptat pe la cozile cabinetelor medicale, și vă ajută să depistați la timp problemele sistemului cardio- vascular.

Sunt suficiente 60 de secunde

Din fericire în prezent deja există tehnologie care în decurs de 60 de secunde poate depista probleme ce pot avea legătură cu sistemul cardio- vascular, poate determina nivelul oxigenului din sânge, vă informează cum decurge un EKG. Cu acest rezultat puteți merge apoi la medicul curant, la cardiolog. Și astfel, puteți preveni la timp acele situații grave, nedorite de niciunul dintre noi.

Nu trebuie să credeți tot ce citiți. Încercați pe propria piele, și concluziile le trageți Dvs. În cadrul proiectului ”Inimă Sănătoasă”, acesta este un serviciu oferit gratuit, fără alte angajamente. Este suficient să dați click AICI.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This