Ați mai întâlnit expresia: ”Sănătatea este pe primul loc?” Pentru unii este doar o simplă afirmație. Pentru oamenii care știu ce înseamnă să fii bolnav, această expresie are o semnificație mult mai profundă. Acești oameni caută din ce în ce mai mult tratament cu magnetoterapie.

 

  1. Avantajele ei sunt efectele

Cu ajutorul câmpului magnetic puteți acționa eficient împotriva durerii, umflăturilor, ajută la reducerea cârceilor, puteți accelera procesul de vindecare și susțineți astfel îmbunătățirea fluxului sanguin. Este un tratament fără efecte secundare.

 

  1. Pacienții economisesc timpul petrecut în sălile de așteptare

Tratamentul cu magnetoterapie este confortabil. Datorită faptului că este ușor, acesta își poate face loc în orice locuință. Pacientul nu mai este nevoit să aștepte la rând pentru a face procedurile, ci se poate trata în confortul său de acasă.

 

  1. Reîntoarecerea rapidă la muncă sau la sport

Ați suferit o operație sau un accident? Prin utilizarea magnetoterapiei accelerați procesul de recuperare și vă veți întoarce mult mai devreme la activitățile de zi cu zi. Această metodă de recuperare o folosesc și sportivii renumiți după diferite accidentări.

 

  1. Tratament oriunde

Dispozitivele sunt portabile, le puteți lua oriunde mergeți. La muncă, în concediu, într-un weekend prelungit la munte, oriunde aveți acces la curent electric.

 

  1. Implanturile metalice nu reprezintă un impediment.

 

  1. Durată lungă de viață

Ambele dispozitive sunt fabricate dintr-un material de înaltă calitate, sunt rezistente, astfel au o durată lungă de viață.

 

  1. Sunt ușor accesibile
    Puteți testa aceste dispozitive foarte simplu, și în plus, absolut gratuit. Este suficient să completați formularul pe www.orinro.ro, iar aparatul pleacă către Dvs. Puteți solicita testarea și telefonic la nr de telefon 0758/ 802 705.

 

Efectele testate clinic s-au observat la următoarele afecțiuni:

– Fracturi

– Edeme și inflamații

– Stări posttraumatice

– Dureri de spate

– Leziunea nervilor periferici

– Afecțiuni reumatice

– Osteoporoza

– Cotul tenismanului

– Prostatită

 

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This