Aveți în jurul vostru persoane care aproape niciodată nu se îmbolnăvesc? În ciuda faptului că toți din jurul lor tușesc, strănută sau nu se simt bine, acești oameni nu sunt afectați. V-ați gândit vreodată ce fac, de sunt tot anul sănătoși? Iată care este secretul lor:

  1. Suplimentează vitamina C- Oamenii care aproape niciodată nu sunt bolnavi, știu că suplimentarea vitaminei C este obligatorie pentru organismul nostru. Vitamina C influențează toată capacitatea de autoapărare a organismului nosru și sistemul imunitar. Atunci când avem gripă, inclusiv în analizele de sânge se vede cantitatea scăzută de vitamina C din sânge.
  2. Somnul este important- Pentru ca organismul nostru să dea un randament bun, are nevoie de odihnă. Vorbim de opt ore de somn, timp în care organismul nostru se poate reface suficient. Dacă dormiți mai puțin de 8 ore pe noapte, înafară de faptul că veți fi mai predispuși la afecțiuni, acest lucru se va oglindi și în aspectul fizic, greutate, memorie, etc.
  3. Igiena ar trebui să fie prioritară- Cel mai important este spălatul regulat pe mâini. Chiar dacă aparent este un lucru de la sine înțeles, mâinile curate reprezintă unul din cele mai sigure instrumente de prevenție pentru menținerea sănătății. Chiar dacă poate pare ciudat, cu mâinile curate prevenim apariția multor afecțiuni și utilizarea antibioticelor.
  4. Încercați să învățați să faceți față stresului- Stresul ne slăbește imunitatea. În ciuda faptului că știm cu toții cât este de greu să îl evităm, dar pentru sănătatea noastră ar trebui să încercăm măcar să îl minimalizăm.
  5. Creșteți activitatea fizică în zilele mai reci- Includeți mișcarea în programul vostru de zi cu zi. Încercați să faceți asta măcar de 4-5 ori pe săptămână. Astfel veți susține sistemul imunitar, se va îmbunătăți fluxul sanguin, va crește temperatura corpului și veți activa celulele din țesutul limfatic.
  6. Relaxați-vă- Măcar o dată pe săptămână alocați o oră pentru relaxare și odihnă. Mergeți la înnot, la saună, la masaj sau ieșiți cu prietenii.
  7. Aveți grijă să aveți un aport suficient de lichide- Un corp hidratat va lupta mai ușor cu virușii.

Vă ajută și magnetoterapia

Știați că magnetoterapia vă poate ajuta să vă simțiți mai bine? De ce? Datorită efectelor sale. Magnetoterapia într-adevăr ameliorează durerile, reduce procesele inflamatorii, reduce tensiunea musculară, reduce umflăturile și de asemenea ne poate întări sistemul imunitar, iar în unele cazuri poate reduce consumul de medicamente.

Doriți să încercați magnetoterapia gratuit?

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This