Artroza genunchiului – dureri la genunchi

%

din oamenii peste 40 ani suferă de un anumit grad de artroză

%

din oamenii peste 70 ani suferă de anu anumit grad de artroză

Această afecțiune este periculoasă, pentru că dacă nu este tratată, poate duce până la invaliditate permanentă, iar această afecțiune atacă după bunul plac articulațiile.

Aranjează-ți destinul!

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Una din soluții pentru prevenție sau un ajutor în tratamentul urmărilor artrozei, este aparatul BioTorus LT 100, care trează cu ajutorul câmpului magnetic. Îmbunătățește regenerarea celulelor, inclusiv a celulelor din cartilagii și din oase, ne scapă de durere și reduce consumul de medicamente. Nu are niciun efect secundar! Puteți încerca aparatul gratuit înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Pe noi deja ne-a ajutat Biotorus

Testează gratuit

Artroza genunchiului- gonartroza

Suferiți de dureri ale articulației genunchiului? Vă îngreunează mersul, ridicatul de pe scaun sau orice fel de mișcare? Artroza articulației genunchiului, denumită și gonartroză, este o afecțiune neplăcută și dureroasă, care afectează cartilajul și osul, și limitează omul în viața de zi cu zi. Este însoțită de griji și durere și deseori, la vârste mai înaintate devine cauza invalidității.

Cum se tratează gonartroza?

Multe perosane cu dureri de genunchi nu au nici cea mai vagă idee cum se pot ajuta. Majoritatea apelează la medicamente calmante, geluri și unguente, sau în disperare de cauză ajung la operație. Una din modalitățile prin care putem recupera mobilitatea articulației, putem scăpa de limitări și ne putem îmbunătăți calitatea vieții, este magnetoterapia. Dispozitivul medical pentru tratament la domiciliu Biotorus, tratează cu ajutorul câmpului magnetic, fără efecte adverse, îmbunătățește regenerarea celulelor cartilajului precum și a țesutului osos. Ne scapă de dureri, reduce administrarea medicamentelor și ne ajută să stăm cu brio în picioare și acasă și la muncă.

Bucurați-vă de o viață normală, sănătoasă

Opriți degenerarea articulațiilor și durerile provocate de mișcare. Ajutați celulele să se regenereze, să reluați mobilitatea în articulația afectată, înlăturați durerea, și recăpătați astfel sentimentul de om fericit. Vizualizați video-uri despre persoane pe care le-a ajutat magnetoterapia în astfel de afecțiuni. Testați-i și Dvs efectele, gratuit, fără niciun angajament și în confortul propriului cămin.

Mai multe despre artroză

Osteoartroza este o afecțiune inflamatorie cronică a articulațiilor, care afectează cartilajul și osul. Cartilajul se subțiază și pierde suprafața fină, osul se întărește exagerat, începe să aibă o formă neregulată și uneori produce chisturi. La suprafața osului apar proeminențe spinoase și articulația se inflamează puternic, lichidul care în condiții normale unge articulația conține particule de diferite cristale osoase și chimice.

Simptome tipice
 • Durere care se agravează la anumite mișcări. Poate fi într-un singur loc, sau în mai multe locuri deodată, eventual doar punctuală, și nu întotdeauna este resimțită în articulația afectată. De exemplu osteoartroza articulației șoldului poate provoca dureri și la partea de șezut, pulpă sau genunchi, cazurile grave se manifestă în timp de liniște și noaptea.
 • Mobilitate limitată, rigiditate și instabilitatea articulației afectate. Rigiditatea este caracterizată de mișcare, dar în același timp poate fi cauzată și de imobilitate.
Apariție

Osteoartroza afectează persoanele de toate rasele și apare în întreaga lume. Numărul de bolnavi crește brusc odată cu vârsta, iar osteoartroza genunchiului sau a articulației șoldului este la persoanele vârstnice cea mai frecventă cauză a invalidității musculo- scheletice. Radiografia la persoanele peste 80 de ani arată schimbări vizibile care afectează 85 % din oameni.

Tratamentul

Țelul tratamentului este de a ameliora durerea și de a păstra, eventual de a îmbunătăți mobilitatea.

Persoanelor cu osteoartroză le fac bine următoarele:

 • Păstrarea greutății corpului, exercițiile fizice, pe cât posibil, evitarea activiății solicitante pe termen lung
 • Insuficiența mișcării agravează starea de sănătate
 • Utilizarea ajutorului în mers, eventual și căruciorul cu rotile, în vană ajutorul cu suporți, circulatul cu liftul, importantă este creșterea mobilității și a nu fi condamnat la ajutorul altor persoane
 • Magnetoterapia, fizioterapia și hidroterapia, inclusiv aplicarea căldurii local; trebuie să fie utilizate atele, pentru a se împiedica mișcarea anormală
 • A se utiliza tălpici pentru pantofi pentru reducerea durității tălpii
 • Tratament adjuvant, de exemplu acupunctura
Tratament chirurgical

Dacă nu se obțin ameliorări prin schimbarea stilului de viață și medicamente, atunci se utilizează tratament chirurgical cu următorul țel:

 • îndepărtarea fragmentelor de oase și resturilor din articulație
 • îndreptarea din nou a capetelor oaselor ( osteotomia) și ameliorarea solicitării articulației
 • unirea capetelor oaselor în fanta comună a articulației ( artrodeza); uneori totuși este mai prietenoasă o articulație rigidă fără durere decât cu durere și instabilă
 • înlocuirea articulațiilor ( artrplastie de substituție) – în prezent aceste operații ale genunchilor și articulației șoldului au foarte mare succes, iar articulațiile înlocuite rezistă 10-15 ani, doar că operațiile repetate nu mai au atât de mult succes. ( articulațiile artificiale uneori cedează sau se inflamează)

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This