Artroza umărului

%

din oamenii peste 70 ani suferă de anu anumit grad de artroză

%

din oamenii peste 70 ani suferă de anu anumit grad de artroză

Această afecțiune este periculoasă, pentru că dacă nu este tratată, poate duce până la invaliditate permanentă, iar această afecțiune atacă după bunul plac articulațiile.

Aranjează-ți destinul!

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Una din soluții pentru prevenție sau un ajutor în tratamentul urmărilor artrozei, este aparatul BioTorus LT 100, care trează cu ajutorul câmpului magnetic. Îmbunătățește regenerarea celulelor, inclusiv a celulelor din cartilagii și din oase, ne scapă de durere și reduce consumul de medicamente. Nu are niciun efect secundar! Puteți încerca aparatul gratuit înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Pe noi deja ne-a ajutat Biotorus

Testează gratuit

Artroza umărului

Suferiți de dureri ale umărului? Aveți mâna slăbită și vă fac probleme chiar și mișcările simple, nu doar cele la efort? Artroza umărului este o afecțiune dureroasă a articulației, care afectează cartilajul dar și osul. Este însoțită de limitări, griji, dureri, iar durerea duce deseori la înlocuirea articulației umărului cu una artificială.

Cum să ameliorăm durerile?

O treime din persoanele afectate nu cunoaște nicio modalitate de a se ajuta. Majoritatea apelează la medicamente împotriva durerii, la diferite unguente și geluri. Una din modalitățile de a îmbunătăți mobilitatea mâinii și de a suprima durerea, este magnetoterapia. Dispozitivul medical pentru uz la domiciliu Biotorus tratează cu ajutorul câmpului magnetic. Îmbunătățește regenerarea celulelor, fără efecte adverse, inclusiv celulele cartilajului, celulele oaselor, astfel ne scapă de dureri și reducem dozele de medicamente. Referințe de la clienți găsiți aici.

Bucurați-vă de o viață normală

Fiecare își dorește să fie sănătos, să ducă o viață normală, fără medicamente. Ajutați celulele să se regenereze, să recăpătați mobilitatea articulației afectate, înlăturați durerea și bucurați-vă de senzația fericită a unui om sănătos. Vizualizați video-urile despre persoane pe care magnetul i-a ajutat. Testați-i efectele gratuit, fără angajamente, prin click pe partea de sus a paginii, pe ”APARAT GRATUIT”.

Cum apare artroza umărului?

Sub denumirea de artroză înțelegem o deteriorare ireversibilă a articulației, care deseori este provocată de un efort necorespunzător. Disproporționalitatea dintre efort și capacitatea cartilajului de a suporta efortul provoacă dispariția țesutului cartilaginos. Această disproporție poate apărea ori genetic ori  condiționată de tulburări ale cartilajului, cum ar fi de exemplu artroza articulațiiilor degetelor de la mâini, sau o solicitare necorespunzătoare a cartilajului. Și deteriorările de cartilaj provocate de accidentele anterioare sau operațiile la articulații pot provoca artroză. La articulațiile care trebuie să poarte greutatea corpului, precum genuchii, șoldurile sau coloana, joacă un rol important și supraponderabilitatea. Cartilajul bolnav se roade, până la atingerea osului. Ca o reacție de susținere, osul crește în jurul articulației afectate și produce proeminențe, așa numite osteofite. Astfel se deformează și se îngroașă articulația afectată. Materialul cartilaginos și osos care se roade provoacă inflamația blanei articulare din jur. Astfel se poate ajunge la o supraîncălzire continuă și înroșire a articulației. În plus, poate apărea ascita articulară. Aceasta o numim și formă activată a artrozei.

Odată cu înaintarea în vârstă crește și riscul de apariție a artrozei. În timp ce doar 4% dintre persoanele în vârstă de 20 ani suferă de artroză, la persoanele peste 70 ani artroza apare la 70% dintre ei. Femeile sunt mai des afectate de artroză.

Simptomele artrozei umărului

Simptomele tipice sunt durerile și imobilitatea articulației umărului. Aceste dureri se intensifică pe timp de vreme rece și umedă, și în timpul efortului. Cel mai dureros este în principal efortul. Pentru artroză este tipică și durerea năvalnică. Asta înseamnă că după un repaos mai lung primele mișcări sunt mai dureroase, acestea cedează după câtva timp. Prin asta se deosebește artroza de afecțiunile inflamatorii, care de obicei prezintă întâi de toate, dureri matinale. În următoarea fază a artrozei se ajunge la frecarea cartilajului până la deteriorarea articulației, însoțită de umflături și efuziuni, iar mai târziu de deformarea articulațiilor.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This