Varicele sunt inestetice, neplăcute la atingere, însă puține persoane știu că sunt și periculoase.

Apropo, știți de ce apar varicele?

Cauza apariției varicelor este circulația necorespunzătoare a sângelui în organism. Valvele nu mai au o activitate suficient de bună, astfel sângele se întoarce mai greu înapoi spre inimă. Mai ales vara, venele se dilată mai mult, și astfel crește și presiunea pe peretele venelor. Nu este o întâmplare faptul că vara, varicele sunt mai vizibile.

Ar trebui să fiți mai atentă și dacă….

Stați zilnic în picioare multe ore, simțiți picioarele grele sau obosite, purtați des tocuri sau dacă aveți cârcei.

Mituri nefondate

  1. Unii oameni se feresc să facă mișcare regulat, ca să nu agraveze problema

Această afirmație nu este confirmată de specialiști. Chiar dacă aveți varice, mișcarea regulată nu vă face rău. Dimpotrivă, puneți sângele în mișcare și pentru câtva timp astfel puteți îmbunătăți circulația sanguină.  

  1. După operație varicele nu mai apar niciodată. Această informație de asemenea nu este adevărată. Da, există multe cazuri când varicele nu au mai apărut niciodată. Însă există și o altă parte a monedei. Există multe cazuri când, persoanele s-au supus și la 2 operații dureroase, iar varicele au apărut din nou.

Dacă este posibil, evitați expunerea la soare

Spuneam mai devreme că vara venele se dilată exagerat de mult, și crește presiunea pe peretele venei. De vină este căldura. De aceea nu este recomandat pentru Dumneavoastră să vă expuneți mult timp la soare. Ca urmare pot apărea venele mai vizibile pe picioare, umflăturile, și senzația de picioare grele.

Nu trebuie să vă mai feriți, dacă….

Începeți să vă tratați cât mai devreme. Nu ne referim aici la acele operații dureroase, după care 6 săptămâni trebuie să vă feriți de soare, nici la administrarea de medicamente cu o grămadă de efecte secundare. Este suficient să rezolvați cauza problemei, care este circulația defectuoasă a sângelui. Din fericire, deja în prezent există un dispozitiv medical care îmbunătățește circulația sanguină și este destinat tratării afecțiunilor cardio-vasculare și cerebro- vasculare. Datorită proiectului Inimă sănătoasă, puteți testa gratuit beneficiile acestui dispozitiv, fără niciun angajament, în confortul Dvs de acasă. Este suficient să completați formularul aici www.orinro.ro, iar noi vă vom contacta pentru programare.

Persoanele care au testat efectele acestui dispozitiv medical, spun așa:

 „Soția avea varice atât de mari, încât se simțeau și prin pantalonii de trening, iar în prezent a și uitat că le avea. Și mie mi-au dispărut. Eu am avut la picior ceva inflamație, sau ce era. Era de la glezne pînă la pulpă, iar acum jumătate nici nu se mai vede. De când îl avem, nu am omis nicio zi să ne tratăm. Eu îl folosesc de 2 x pe zi, iar soția doar 1 dată pe zi. Suntem foarte mulțumiți cu aparatul!, spune domnul Gheorghe din Timișoara.

„Am procurat aparatul BioQuant în special pentru varice, senzația de picioare grele, cârcei noaptea, și pentru reglarea tensiunii, țiuit în urechi, auzeam cu ecou. Folosim aparatul de 5 luni. Rezultate: cârceii au dispărut, nu am senzația de picioare grele, varicele s-au redus, se vede cu ochiul liber că s-au diminuat. Tensiunea ni s-a reglat. Țiuitul în urechi și auzul cu ecou au trecut.”, spune doamna Vera, din Ploiești.  

Doriți să încercați și Dvs tratamentul fără durere pentru varice?

Programează-te aici

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This