A venit în sfârșit mult așteptata vară. Sunteți pregătite de concediu, pentru zile lungi, fierbinți la plajă? Ar trebui să aveți mare atenție dacă aveți varice. Această afecțiune vă poate strica planurile de vacanță.

Nu lăsați varicele să vă strice vacanța

Nu permiteți ca varicele să oblige să stați ascunse de soare. Întâi însă, trebuie să înțelegeți ce rol important are aportul de lichide în toată această poveste. Este foarte improtant să fiți în permanență hidratate, pentru că apa este fundamentul organismului uman. Constituie mai mult de jumătate din întreaga greutate a unui om. Dacă nu aveți un aport suficient de lichide, sângele devine mai dens, ca o pastă, și cu siguranță acest lucru nu vă ajută dacă aveți și varice. La întrebarea care ar fi aportul zilnic de lichide recomandat, răspunsul este foarte individualizat. Depinde de vârstă, greutate, sex, sau alți factori. În medie se recomandă un aport de 2,5 litri de lichide pe zi.

Nu uitați de crema de protecție solară

Știați că loțiunea de protecție solară este una din cele mai bune modalități de a împiedica îmbolnăvirea pielii de la soare? Arsurile pot afecta pielea atât de tare, încât pot începe să se formeze mici venisoare sub piele. În plus, căldura poate provoca inflamații ale varicelor. Dacă organismul Dvs va recunoaște că pielea a fost afectată, începe reacția inflamatorie de apărare. Rezultatul va fi  faptul că se vor umfla venele și pot provoca dureri. De aceea, alegeți cu mare grijă crema de plajă.

Luați măsuri de precauție la timp

Dacă veți lua măsuri de precauție la timp și veți face pașii necesari pentru asta, vă veți bucura de vară din plin. În caz contrar, nu vă mirați dacă varicele vor fi mai vizibile după ce trece vara. Este important să conștientizăm că varicele nu sunt doar o problemă estetică! Adevărul este că de la varice pornesc multe afecțiuni. Spre exemplu embolia pulmonară, insuficiența venoasă sau ulcerul varicos. Știați că incapacitatea de muncă provocată de afecțiunile venoase sau de insuficiența venoasă este cea mai frecvent întâlnită dintre toate afecțiunile cardio- vasculare?

Alegeți să nu faceți parte din aceste statistici îngrozitoare

Cu cât mai repede începeți să acordați mai multă atenție propriului sistem vascular, cu atât aveți șanse mai mari să nu dezvoltați afecțiuni venoase. Mișcarea este foarte importantă. Înotul este ideal, de asemenea este potrivit mersul pe bicicletă sau mersul pe jos. Cea mai eficientă soluție în cazul acestei probleme este îmbunătățirea circulației sanguine. Cum se face?

Soluția de care aveți atâta nevoie este aici!

Secretul se ascunde în dispozitivul medical BIOquant NS. Prin utilizarea regulată a acestui dispozitiv veți asigura o circluație sanguină corectă în întregul organism. Astfel se ameliorează și problema varicelor, și de asemenea puteți reduce riscul afecțiunilor cardio- vasculare precum insuficiența venoasă sau ulcerul varicos.

În prezent în România BiOquant NS este utilizat de peste 25 000 de persoane. Puteți vedea video-uri AICI.  

Doriți să vă bucurați de vară fără să fiți limitată?

Veți îmbunătăți reologia sângelui, elasticitatea globulelor roșii, vă veți simți mai bine și vă veți putea bucura de vară din plin. Scăpați de senzația de picioare grele și umflate și îmbrăcați-vă în sfârșit în rochia preferată, ceea ce nu v-ați putut permite până acum. Vă poate ajuta dispozitivul medical BIOquant NS, care utilizează o sursă de lumină laser optimizată, astfel îmbunătățind circulația și oxigenarea sângelui.

Ați mai auzit de proiectul Inimă sănătoasă?

Datorită proiectului național Inimă sănătoasă puteți încerca acest dispozitiv BIOquant NS absolut GRATUIT, fără niciun angajament. Pentru mai multe informații dați click AICI.  

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This