BIOquant® NS

Terapie cu laser semiconductor

Aparatele noastre sunt folosite de peste

de persoane din Europa

Date despre aparat

Una din soluții în prevenire sau ajutor în anumite afecțiuni cardio- vasculare și cerebro- vasculare, este un dispozitiv medical, laserul BIOquant® NS. Este un dispozitiv medical dezvoltat pe baza unui aparat deja certificat, care este utilizat în prezent de mai mult de 25 000 persoane din diferite țări ale Europei.  

BIOquant® NS este un dispozitiv destinat tratării sângelui cu lumină laser, în cadrul instituțiilor medicale, precum și la domiciliul pacienților. De asemenea, puteți utiliza aparatul BIOquant® NS, și pentru regenerarea și vindecarea țesuturilor, prin acționarea directă asupra țesutului cu lumină infraroșie. 

De ce se tratează prin orificiul nazal?

Cavitatea nazală are o poziție excepțională- se află aproape de creier. Creierul este centrul nervos al întregului corp. În cavitatea nazală se află foarte multe vase sanguine cu un flux relativ lent și foarte mare de sânge. Sângele din întreg organismul trece prin zona tratată la aproximativ fiecare 30 minute. În acest timp se acționează cu lumină laser asupra întregului volum al sângelui care circulă în organism, ca urmare aportul de oxigen la creier și în întregul organism este mai mare. Se îmbunătățește fluxul sanguin, fenomen la care sistemul nervos reacționează pozitiv.

Cum acționează BIOquant® NS asupra organismului Dvs? 

 • organismul Dvs va avea mai mult oxigen, mai mult oxigen înseamnă mai multă energie
 • stabilizează tensiunea arterială
 • reduce probabilitatea de formare a cheagurilor de sânge
 • reduce rezistența fluxului sanguin în artere
 • influențează nivelul lipidelor, nivelul colesterolului LDL și al trigliceridelor scade în cazul în care înainte de utilizare a fost crescut
 • îmbunătățește sangvinizarea creierului
 • îmbunătățește circulația periferică

Efecte suplimentare ale aparatului BIOquant® NS:

Aparatul BIOquant® NS poate fi utilizat pentru regenerarea țesuturilor prin aplicarea luminii din spectru roșu până la infraroșu, lungime de undă între 630 și 1000 nm.

 • efect energizant asupra celulelor și țesuturilor
 • îmbunătățește sangvinizarea locală
 • ameliorarea durerii
 • diminuarea simptomelor clinice

Cum acționează BIOquant® NS asupra sângelui?

Sângele este oglinda sănătății omului. Când mergem la medic, una din cele mai frecvente și importante investigații este analiza de sânge. Ne indică ce este în regulă în organismul nostru, și ce este de rezolvat. Unul din rolurile esențiale ale sângelui este de a le aduce celulelor din organism suficient oxigen, și de a elimina dioxidul de carbon. De acest lucru se asigură globulele roșii.

Din păcate multe persoane au globulele roșii lipite între ele, după cum se poate observa în imag.1. Această stare este denumită grupare, încolonare, înlănțuire, etc. Acest lucru, combinat cu o elasticitate redusă a vaselor sanguine și a globulelor roșii, sunt cauzele pentru care fluxul sanguin este îngreunat în cele mai subțiri capilare. Inima trebuie să depună un efort mai mare pentru a avea un aport suficient de oxigen. Dacă inima nu mai face față, vasele sanguine în zonele neoxigenate se dilată. Acest lucru poate provoca o slabă oxigenare și dureri în zonele slab oxigenate. În aceste cazuri se ajunge la îmbolnăvire treptată, precum hipoxie cerebrală, probleme cu circulația sanguină, infarct miocardic, atac cerebral, ischemie cardiacă, etc.

După tratarea cu laserul BIOquant NS, sângele și calitățile acestuia se îmbunătățesc. În cazul problemelor de sănătate acumulate în timp, refacerea se face treptat. Globulele roșii se separă, se îmbunătățește oxigenarea, și se activează enzimele care dizolvă lipidele (grăsimile) și alte substanțe din sânge. În comparație cu starea inițială, se mărește suprafața globulelor roșii, astfel crește semnificativ capacitatea acestora de a lega și transporta oxigenul și dioxidul de carbon. Rezultatul se poate observa în imag.2, și de asemenea în videoclip puteți observa cum ar trebui să arate un sânge sănătos. În plus, într-un astfel de sânge este mică probabilitatea de a se produce cheaguri de sânge și blocarea vaselor sanguine. Altfel spus, este o prevenție eficientă a aparției infarctului miocardic și atacului cerebral ca urmare a blocării vaselor sanguine.

Ce se poate observa în sânge?

În imaginile următoare veți putea vedea câteva ilustrații pentru ceea ce puteți afla văzându-vă sângele.

bacterii în sânge bacteria învăluită în globule albe

colesterol în sânge fibrină în sânge

Aparatul BIOquant® NS este destinat utilizatorilor obișnuiți pentru îmbunătățirea generală a stării de sănătate și a vitalității. Este adecvat și pentru sportivi pentru creșterea randamentului, ca urmare a îmbunătățirii oxigenării sângelui.

BIOquant® NS este recomandat utilizatorilor care doresc să trateze afecțiunile cardio-vasculare și cerebro- vasculare, inclusiv cei care au cardiostimulator. Aparatul este recomandat și pentru tratament în instituțiile de sănătate, sub supravegherea medicului.

Ultima categorie de utilizatori cărora le este destinat aparatul BIOquant® NS, sunt copiii peste 3 ani.

Dispozitivul medical BIOquant® NS poate fi utilizat pentru tratarea sângelui din orificiul nazal conform imaginii nr.1, sau pentru tratarea țesuturilor cu lumină infraroșie conform imaginii nr.2.

Completați formularul și

încercați-l gratuit

COMPLETAȚI FORMULARUL

  Ne puteți suna și în zilele lucrătoare între orele 09:00 – 17:00.

  Nr. de telefon: 0359 466 334

  Cum se poate procura aparatul și cu cât?

  Adresați o întrebare cu privire la preț

  COMPLETAȚI FORMULARUL

   Vizionați

   video-uri cu utilizatori

   Contact

   Str. Lămâiței nr.5A
   Oradea, jud. Bihor
   410160

   Email: orin@orin.ro
   Tel.: +40 359 466 335

   Service

   Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

   0747 436 893
   0359 466 334

   eBook Gratuit

    

   ÎNCEARCĂ GRATUIT

   Pin It on Pinterest

   Share This