Boala Alzheimer

În prezent, boala Alzheimer afectează

de oameni

În anul 2030, această boală va afecta

În anul 2050 vor fi

bolnavi

Încercați un ajutor eficient împotriva efectelor nedorite!

Una din soluțiile în prevenire sau un ajutor în tratamentul acestei afecțiuni, este dispozitivul medical laser Bioquant NS. Tratamentul cu lumină laser nu are niciun efect secundar! Puteți încerca aparatul gratuit înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Testează gratuit

Boala Alzheimer

Boala Alzheimer este o afecțiune degenerativă a creierului și aparține categoriei de afecțiuni denumite demențe. Odată cu înaintarea în vârstă și creșterea proporției vârstnicilor în rândul populației, apariția acestei afecțiuni crește continuu. Rareori mai afectează și persoanele sub 50 de ani.

Care sunt principalele simptome

Prima este afectată memoria pe termen scurt. Bolnavul nu își poate aminti ce s-a întâmplat în urmă cu 5 minute, dar își amintește foarte bine lucrurile întâmplate cu mulți ani în urmă. Mai apoi se ajunge la o deteriorare ireversibilă a memoriei pe termen lung. Treptat, și de obicei, încet se pierd și capacitățile intelectuale, mentale. Bolnavul nu știe ce zi și ce an este, își pierde orientarea, nu este capabil să gândească și să ia decizii și tragedia culminează când nu cunoaște nici cele mai apropiate persoane. În stadiu avansat al afecțiunii, bolnavul nu conștientizează deficitul intelectual. ”Uită că a uitat.”

Cât durează boala Alzheimer?

Evoluția bolii diferă. În unele cazuri este medie și se poate opri temporar. Suferința pacientului, dar și a celor apropiați poate dura între 4 și 12 ani.

Sunt cunoscute cauzele bolii Alzheimer?

Cauzele nu sunt cunoscute, dar sunt câțiva factori de risc. Se iau în calcul gene anormale, factori de mediu, și o categorie specială de viruși. Unul din factorii de risc este și vârsta. În categoria de vârstă între 40 și 65 ani este afectată o persoană la 1000 de locuitori, în categoria de vârstă între 65-70 ani este afectată o persoană la 50 de locuitori, între 70-80 de ani este afectată o persoană la 20 de locuitori, iar printre cei peste 80 de ani este afectată una din cinci persoane.

Cunoaștem medicament împotriva acestei afecțiuni?

În prezent omenirea nu cunoaște leac, nici măsuri eficiente de precauție care ar împiedica apariția acestei afecțiuni. Deși nu putem trata propriul proces al bolii, putem defini semnele clinice ale bolii, putem descrie debutul, simptomele și prognoza.

Cunoaștem aproximativ metode exacte de evaluare a gradului de agravare a funcției cognitive: memorie, intelect, motivare, etc, funcționale: activități de autoîngrijire și necognitive: depresia, anxietatea, insomnia, halucinații. Este importantă diagnosticarea la timp și excată, de care este legat tratamentul eficient și sigur, care ameliorează și stabilizează într-o mare măsură simptomele bolii, dar nu și cauza.

Care sunt perspectivele de viitor?

O cercetare de câțiva ani asupra bolii Alzheimer și-a adus roadele. De exemplu membri echipei de cercetare din Institutul Neuroimunologiv SAV cercetează principalul component al fibrelor mortale spiralate, care provoacă moartea treptată dar ireversibilă a celulelor nervoase din creier și interconectarea lor. Aceste fibre distrug întreaga componentă informațională și de memorie a creierului. Ușa către o cunoaștere mai adâncă a acestei afecțiuni se deschide din ce în ce mai mult, și aduce speranța pentru milioane de persoane afectate din lume.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

BIOquant® NS

Este folosit de peste

25 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This