Boala lui Bechterev

Scăpați de simptomele neplăcute ale bolii!

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Aparatul Biotorus LT-100  este un real ajutor la domiciliu, care pe lângă faptul că ameliorează durerea, ajută la înlăturarea treptată a cauzei acesteia, la eliminarea medicamentelor și recâștigarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect anti-inflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Nu are niciun efect secundar! Puteți incerca gratuit aparatul înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Testează gratuit

Caracteristici

Spondilita anchilozantă – este o afecțiune inflamatorie cronică a coloanei, și reduce mobilitatea, în cazuri grave poate ajunge până la imobilizare totală. Are o evoluție treptată, în timp îndelungat. Afectează mai des bărbații decât femeile. 

Tratament

Spondilita anchilozantă nu poate fi vindecată total nici cu metodele medicale din prezent. Terapia se concentrează pe reducerea proceselor inflamatorii, și încetinirea evoluției. Sunt foarte importante exercițiile fizice și recuperarea, iar magnetoterapia ajută în obținerea rezultatelor bune.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This