Magnetoterapia pulsantă ajută milioane de oameni din intreaga lume în a-și îmbunătăți sănătatea, îi scapă de simptomele diferitelor afecțiuni, iar astfel le îmbunătățește calitatea vieții. Uitându-ne înapoi suntem martorii altor și altor motive pentru care magnetoterapia este o alegere excelentă pentru fiecare femeie și pentru fiecare bărbat. Cine ar fi crezut că tocmai NASA va fi principalul factor al succesului în povestea magnetoterapiei? Da, ați citit bine! Cercetările făcute de NASA confirmă beneficiile minuntate ale acestei terapii.

Cum funcționează defapt magnetoterapia?

Înainte de a începe dezbaterea despre concluziile cercetărilor NASA, este important să menționăm câteva aspecte despre magnetoterapie. Dispozitivele magnetoterapeutice cooperează cu procesul de regenerare în corp, pentru a ameliora durerea prin refacerea capacității celulelor de a funcționa corespunzător.

Corpul nostru are nevoie de electricitate pentru a funcționa corect. Datorită electricității acesta poate transmite semnale către creier și alte părți ale corpului. Magnetoterapia pulsantă constă în echilibrarea eficientă a potențialului electric din celule. Așa se declanșează procesul prin care corpul nostru se reface.

Ce au descoperit defapt cei de la NASA?

De-a lungul timpului, NASA a făcut progrese incredibile în descoperirea Universului. Datorită acestor descoperiri, vedem astronauții ca pe niște oameni care au reușit să transforme visul fiecărui copil ( de a călători în spațiu) în realitate. Însă, puțini oameni știu că acești astronauți au dezvoltat diferite probleme de sănătate tocmai în timpul călătoriilor  în spațiu.

Riscurile medicale asociate călătoriilor în spațiu includ:

  1. Probleme cu inima
  2. Lipsa somnului
  3. Pierderea auzului
  4. Pietre renale
  5. Pericolul de iradiere
  6. Pierderea vederii
  7. Probleme cognitive

Lipsa gravitației influențează negativ oasele, mușchii și sistemul cardiovascular.

Călătoriile astronauților dintr-un câmp gravitațional în altul sunt foarte solicitante pentru corpul uman și de aceea necesită timp pentru ca organismul să se adapteze acestor schimbări.

NASA lucrează în continuu la cercetări vaste pentru minimalizarea riscurilor medicale mai sus amintite, care îi pot afecta pe astronauți în timpul călătoriei în spațiu. De la început cercetările lor nu duceau nicăieri, până când au început să cerceteze câmpul magnetic și efectele acestuia asupra corpului uman.  

Cercetătorii de la NASA au folosit donatori umani pentru nevoile cercetării lor de 4 ani, pentru a stabili efectele câmpului magnetic asupra susținerii creșterii și refacerii țesuturilor umane. Au folosit țesut nervos rezistent la căldură, în încercarea de a stimula creșterea și refacerea acestuia indiferent de energia utilizată. Rezultatele au dezvăluit faptul că toate țesuturile au prezentat o creștere semnificativă și capacitate de regenerare, tocmai datorită magnetoterapiei. Este important să amintim că magnetoterapia are o strânsă legătură cu o viabilitate celulară mai mare.  

Oamenii de știință au confirmat faptul că câmpul magnetic poate fi într-adevăr utilizat pentru îmbunătățirea funcției celulare și astfel implicit se îmbunătățește și starea de sănătate. Descoperirile lor au arătat și faptul că acest câmp electromagnetic se poate utiliza și în dezvoltarea celulelor pentru transplant, refacerea țesutului traumatizat, precum și pentru ameliorarea unor afecțiuni neurodegenerative. De asemenea poate încetini descompunerea țesuturilor.

Sensul cercetării  NASA

Sensul acestei cercetări este faptul că o astfel de autoritate ca și NASA a confirmat efectele undelor electromagnetice asupra îmbunătățirii sănătății și a funcției celulare. De asemenea a indicat faptul că magnetoterapia poate rezolva cu succes probleme precum lipsa energiei, tulburările de somn, inflamațiile, durerile de articulații și mușchi, simptomele gripei și circulația sanguină slabă. Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii se întorc la magnetoterapie, de asemenea acestea sunt cele mai frecvente probleme de sănătate de care se lovesc și astronauții.

Neglijarea pe termen lung a acestor complicații medicale poate duce la complicații mai serioase!

V-au captat efectele terapiei electromagnetice pulsante asupra corpului uman? Cum ar fi să încercați pe propria piele?

Dispozitivele  Ulticare LT-99 și Biotorus LT- 100 funcționează pe principiul magnetoterapiei pulsante. În plus, aveți posibilitatea de a încerca aceste dispozitive gratuit, în prezența unui specialist, care vă va răspunde la toate întrebările Dvs. Este suficient să completați formularul și veți fi contactat cu privire la un termen liber în orașul Dvs.

Dați click  AICI pentru a completa formularul pentru încercarea gratuită a dispozitivului.  

Surse

1 5 hazards of human spaceflight, NASA. Retrieved from: https://www.nasa.gov/hrp/5-hazards-of-human-spaceflight

2 Goodwin TJ, Johnson LB. (2003). Physiological and molecular genetic effects of time-varying electromagnetic fields on human neuronal cells. NASA/TP-2003-212054 Retrieved from: https://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/20030075722.pdf

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This