Suntem foarte bucurosi că am putut să fim din nou alături de câștigătorii Cupei Speranței la Table, care a ajuns în acest an la cea de-a X-a ediție. Acest eveniment este organizat de Asociația ”Sănătatea Ta, Adevăr și Caritate”, sub conducerea doamnei Camelia Pășcui, la spitalul de Recuperare din Băile Felix. Anual, la acest eveniment participă persoane sosite din întreaga țară pentru a se recupera după diferite accidente, afecțiuni neurologice, și alte afecțiuni ale aparatului locomotor, care pe unii, din păcate, i-au țintuit în scaun cu rotile sau în cârje.

M-am bucurat foarte mult să revăd un domn, pe care l-am întâlnit acolo în fiecare an, și mi-a spus că atunci când a venit prima dată la Băile Felix, abia parcurgea în cârje 300 de m, iar acum, cu ambiție și răbdare, a reușit să parcurgă chiar și un kilometru pe jos.

Le dorim tuturor participanților multă sănătate, multă voință, răbdare, și nu în ultimul rând SPERANȚĂ, pentru că tehnologia și știința evoluează, și nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Mulțumim că ne-ați ales să vă fim alături din nou!

 

 

 

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This