Medicii au din ce în ce mai puțin timp pentru pacienții lor. De ce?

Mijloacele media, dar și medicii spun, că toată problema se datorează implementării sistemelor electronice în cabinetele medicale. Se pare că sistemul încă nu funcționează așa cum ar trebui, iar medicii întâmpină probleme la emiterea rețetelor, citirea cardurilor, etc.

Zilnic, aproximativ 1,5 ore din programul de lucru al unui medic, îl fură introducerile în sistem, timp în care ar putea consulta peste 10 pacienți.  

Nu sunteți obligați să luați parte la acest haos

Se pare că sistemul nostru medical pierde capacitatea de a reacționa rapid la problemele pacienților. Cozile din sălile de așteptare, așteptatul pentru intervenții chirurgicale, devin probleme din ce în ce mai mari ale sistemului medical. Presupunem că pe viitor, datorită tehnologiei vom putea rezolva o mulțime de probleme de sănătate frecvente, din confortul de acasă. Astfel se va mai elibera și sistemul medical, iar noi vom folosi echipamente sofisticate pentru tratarea sindromului de tunel caripan spre exemplu, sau dureri de articulații, dureri de spate, problemele cu prostata și alte afecțiuni.

Nu mai trebuie să vorbim despre asta la timpul viitor. Aceste echipamente sofisticate există deja în prezent. Sunt utilizate deja de peste 120 000 de familii, iar Dvs vă puteți număra printre ei.

Înțelegem că viteza este importantă

Știm că dacă cineva are o problemă de sănătate, rapiditatea este foarte  importantă. Completați formularul, iar noi vă vom trimite să încercați dispozitivul medical în termen de câteva zile. Puteți încerca dispozitivul gratuit, iar pe baza experiențelor avute cu el, vă veți decide ce faceți mai departe. Avem pregătite câteva soluții pentru Dvs.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This