Dureri ale coloanei lombare

%

din toate durerile de spate le are pe conștiință mijlocul

Scăpați de urmările neplăcute ale bolii!

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Aparatul UltiCare LT-99 este un real ajutor la domiciliu, care pe lângă faptul că ameliorează durerea, ajută la înlăturarea treptată a cauzei acesteia, la eliminarea medicamentelor și recâștigarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect anti-inflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Nu are niciun efect secundar! Puteți incerca gratuit aparatul înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Pe noi deja ne-a ajutat Ulticare

Testează gratuit

Durerile coloanei lombare

Vă e greu dimineața să vă ridicați din pat? Vă doare dimineața spatele, coloana lombară? Ridicați greu și obiectele relativ ușoare? Simțiți rigiditate și durere la spate după ce conduceți mașina, sau după ce stați la calculator? Nu mai ajută nici masajul și v-ați dori să reunțați la calmante, sau măcar să limitați administrarea acestora?

Cum să obțineți ajutor?

Aparatul UltiCare este un real ajutor la domiciliu, care, nu doar suprimă durerea, dar ajută treptat și la eliminarea cauzei durerii, ajută la reducerea medicamentelor și la recuperarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect antiinflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Ulticare LT-99 este un dispozitiv medical certificat clasa II.a, îl utilizează medicii în instituțiile medicale, dar și utilizatorii individuali la domiciliu.

Scăpați de durerea enervantă!

Înlocuiți medicamentele agresive împotriva durerii, și veșnica planificare a tratamentelor de recuperare și a masajelor, cu un tratament la domiciliu.  Priviți video-urile despre persoane cărora UltiCare le-a devenit medic, prieten și însoțitor, și testați și Dvs efectele lui, fără angajamente, gratuit, în confortul căminului Dvs.  Puteți comanda o testare gratuită prin click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului.

Mai multe despre durerile coloanei lombare

Durerile din articulația iliosacrală – denumite și dureri de șale – privesc articulațiile osului sacru și osului șoldului. Cauzele acestor dificultăți pot fi foarte diferite, așa că în cazul durerilor de șale, sunt necesare examinări amănunțite pentru depistarea cauzei. Durerea de șale poate fi provocată degenerativ, inflamator, nepolastic în cazul afecțiunilor canceroase, funcțional sau printr-un traumatism. Diagnosticul se stabilește pe baza examinării corporale, neurologice și chimice de laborator, precum și cu ajutorul tehnicii de radiografii. Pentru tratare se prescrie tratamentul durerilor cu fizioterapie și medicamente.

Durerile de șale, ca parte a afecțiunilor degenerativ, apar mai degraba la pacienții vârstnici, și se regăsesc de exemplu la fazele avansate ale osteoporozei și artrozei.

În categoria afecțiunilor congenitale se încadrază spondilita anchilozantă, care se numește și boala lui Bechterev sau morbus Bechterev. Este vorba despre o afecțiune inflamatorie cronică. Cauza este necunoscută, și mai mult de 90% este posibil să fie o predispoziție genetică și asocierea cu  HLA- B27, antigenul ereditar al țesutului, care poate fi stabilit în sânge. Durerile nocturne de șale sunt în stadiu incipient un simptom de ghidare.

Afecțiunile dobândite, care sunt legate de durerile articulației iliosacrale, pot fi provocate de inflamații, metabolism sau degenerare, sau pot fi provocate de tumori. În cadrul afecțiunilor inflamatorii, durerile de șale apar la afecțiunile reumatice, la  afecțiuni inflamatorii cronice ale intestinelor de tipul Crohn, sau infecții bacteriene. După infecțiile bacteriene vorbim de artrită reactivă. Cele mai frecvente cauze sunt infecțiile urogenitale cauzate de chlamydia, gonococi și ureoplasme, precum și afecțiunile diareice cauzate de agenți precum salmonela, shigella. În ciuda agenților infecțioși aici este vorba de inflamație articulară curată, asta înseamnă că nu se poate dovedi niciun agent. De obicei într-un an de zile inflamația se vindecă.

Tratamentul durerilor acute de coloană, de orice caracter, este relativ simplu, dar necesită o mare disciplină a pacientului. Și magnetoterapia este eficientă doar atunci când este administrată regulat și corect. După cedarea problemelor acute trebuie să începem să facem exerciții – întărirea musculaturii spatelui, învățarea menținerii poziției corecte a corpului.

Dacă durerile de coloană persistă, sau dacă se repetă frecvent, tratamentul este mai complicat și necesită o strânsă colaborare a medicului cu pacientul. Durerile repetate și nerezolvarea stării de sănătate – produce tranziția de la stare acută la afecțiune cronică, care este însoțită de durere cronică.

Mai multe despre diagnostice asemănătoare puteți citi pe pagina noastră în secțiunile ”Durerile coloanei cervicale”, ”Durerile de coloană” și ”Hernia de disc”.

re

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Ulticare LT-99

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This