Dureri de articulații

%

dintre europeni suferă pe termen lung de dureri de oase, mușchi și articulații

Scăpați de durerile neplăcute

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Aparatul BioTorus este un real ajutor la domiciliu, care pe lângă faptul că ameliorează durerea, ajută la înlăturarea treptată a cauzei acesteia, la eliminarea medicamentelor și recâștigarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect anti-inflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Nu are niciun efect secundar! Puteți incerca gratuit aparatul înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Pe noi deja ne-a ajutat Biotorus

Testează gratuit

Durerea este un semnal de alarmă pentru organism și prezintă protecție împotriva afectării. Multe persoane suferă de dureri ale articulațiilor mici sau mari.

Durerile articulațiilor pot lua naștere ca urmare a accidentărilor sau poate fi vorba de primele afecțiuni ale sistemului locomotor cum sunt artrita reumatoidă, artrita psoriazică, artrita provocată de gută și multe alte afecțiuni….

Durerile de articulații, umflăturile, rigiditatea de dimineață, oboseala, slăbiciunea, imobilitatea, semnalează afecțiuni inflamatorii reumatice și atunci trebuie vizitat reumatologul.

Deformarea articulațiilor, durerea care se agravează în timpul mișcării, uneori o rigiditate dimineața, semnalează mai degrabă afecțiuni degenerative ale articulațiilor, deci afecțiuni care duc la degenerarea articulațiilor. Cel mai des este vorba de deteriorarea articulațiilor mâinilor, genunchilor, articulațiilor șoldurilor și coloanei.

Foarte dese sunt durerile de spate provocate de stereotipul mișcărilor incorecte, deformării coloanei, precum cifoza ( îndoirea coloanei în față) sau scolioza ( îndoirea coloanei într-o parte), dar nu în ultimul rând durerea poate fi și un semn al deteriorării discurilor intervertebrale.

Durerile migratoare de articulații , deci durerile de articulații care se trag dintr-o articulație în alta și în același timp simptomele de ansamblu – oboseala, slăbiciunea, durerea musculară, febra, dureri în piept, se manifestă cel mai des în cadrul afecțiunilor infecțioase precum gripa, afecțiuni inflamatorii ale ficatului, etc.

Orice fel de dureri persistente ale aparatului locomotor necesită întotdeauna o examinarea aprofundată de către medicul specialist.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

ORINro s.r.l.
str. Brasovului nr. 17,
Oradea

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This