Dureri de coloană

%

din femeile din România suferă de dureri cronice de spate

%

din bărbații din România suferă de dureri cronice de spate

Durerile de spate

Durerile de spate și problemele cu coloana sau discurile vertebrale sunt cea mai frecventă afecțiune cronică a persoanelor de vârstă activă. Deja de la vârsta de 25- 34 ani afectează aproximativ 20 % dintre femei și bărbați. După vârsta de 40 de ani aceste probleme se amplifică, mai ales la femei – deja de la 55 ani aceste probleme afectează aproape jumătate dintre femei, și o treime dintre bărbați. Cauza acestor probleme este munca sedentară, pe care majoritatea românilor nu o compensează cu o mișcare regulată.

Aranjează-ți destinul!

Alegeți să nu fiți următorul din această statistică neplăcută! Noi vă oferim o soluție eficientă! Este suficient să completați formularul de contact și puteți încerca gratuit aparatul UltiCare în confortul căminului Dvs.

Pe noi deja ne-a ajutat Ulticare

Testează gratuit

Durerile de coloană

Vă este greu dimineața să vă ridicați din pat? Vă doare spatele după ce vă treziți? Ridicați greu și obiectele relativ ușoare? Simțiți rigiditate și durere în zona gâtului când conduceți sau în timp ce stați la calculator? Nu vă mai ajută nici masajul și ați fi bucuroși să renunțați la medicamentele împotriva durerii, sau măcar să reduceți consumul lor? Nu sunteți o excepție – durerile de coloană le cunosc peste 80% din oameni – indiferent că lucrează psihic sau fizic, sau că sunt hiperactivi sau că fac puțină mișcare.

Cum obținem ajutor ?

Aparatul Ulticare LT-99  este un ajutor de nădejde la casa omului, care nu înlătură doar durerea , dar ajută la eliminarea treptată a cauzei acesteia, la reducerea medicamentelor, și de asemenea la recâștigarea confortului de altădată. Magnetoterapia are efect antiinflamator și efect analgezic, susține regenerarea celulelor, și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. UltiCare LT-99 este un dispozitiv medical certificat, clasa II.a, îl utilizează medicii în instituțiile medicale, dar și utilizatorii individuali la domiciliu.

Scăpați de durerea enervantă!

Înlocuiți medicamentele agresive împotriva durerii, veșnica planificare a masajelor tot mai puțin eficiente, cu un tratament la domiciliu.  Priviți video-urile despre persoane cărora UltiCare le-a devenit medic, prieten și însoțitor, și testați și Dvs efectele lui, fără angajamente, gratuit, în confortul căminului Dvs.  Puteți comanda o testare gratuită prin click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului.

Mai multe despre durerile de coloană

Coloana se compune din 7 vertebre cervicale, 12 toracice, și 5 lombare, din osul sacru și coccis. Între vertebre sunt discuri, care servesc la mișcarea coloanei. Vertebrele sunt legate între ele prin articulații,  sau sunt unite ( osul sacru). Pe această structură se leagă mușchii și ligamentele. Prin canalul coloanei trece măduva spinării, din care ies nervi spre întreg corpul. La începutul afecțiunii durerile de coloană apar prin senzația de rigiditate sau prin tensiune. Dacă problema nu începe să fie tratată, apar dureri bruște, și apoi afecțiunea necesită un tratament mai îndelungat.

Durerile pot avea diferite cauze organice
  1. cauze congenitale
  2. răniri
  3. inflamație
  4. uzură
  5. în cazul afecțiunilor oncologice – tumori, metastaze
  6. cauză mecanică

Tratamentul durerilor acute de coloană, de orice caracter, este relativ simplu, dar necesită o mare disciplină a pacientului. Și magnetoterapia este eficientă doar atunci când este administrată regulat și corect. După cedarea problemelor acute trebuie să începem să facem exerciții – întărirea musculaturii spatelui, învățarea menținerii poziției corecte a corpului.

Dacă durerile de coloană persistă, sau dacă se repetă frecvent, tratamentul este mai complicat și necesită o strânsă colaborare a medicului cu pacientul. Durerile repetate și nerezolvarea stării de sănătate – produce tranziția de la stare acută la afecțiune cronică, care este însoțită de durere cronică.

Mai multe despre diagnostice asemănătoare puteți citi pe pagina noastră în secțiunile ”Durerile coloanei cervicale”, ”Durerile de șolduri” și ”Hernia de disc”.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Ulticare LT-99

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This