Nu vă place să vi se vadă picioarele? Vă chinuie varicele? Vă limitează această problemă în activitățile preferate? Știm cum vă simțiți, de aceea vă arătăm o soluție apreciată de peste 20 000 de oameni din România.

Haideți să le luăm pe rând…

Șitați că bolile sistemului circulator ne afectează aproape pe jumătate dintre noi? Vestea proastă e că majoritatea femeilor le consideră inițial doar o problemă estetică. În realitate însă, varicele prezintă o problemă de sănătate mult mai gravă, pentru că ele aduc și inflamații, sau tulburări cronice ale sistemului venos. Acestea pot duce chiar la tromboză sau embolie.

De ce apar totuși varicele?

Dacă sistemul nostru cardio-vascular funcționează corect, sângele ar trebui să circule din sistemul circulator de suprafață spre sistemul circulator din profunzime, apoi prin vena inferioară spre inimă. Problema apare atunci când se schimbă fluxul sângelui dinspre sistemul de profunzime spre sistemul de suprafață. Astfel apar varicele și se încetinește fluxul sanguin. Chiar dacă varicele pot fi și o boală ereditară, apariția lor poate fi influențată și de factori externi. Printre aceștia se numără mersul îndelungat pe tocuri, un loc de muncă sedentar sau în picioare, sarcina, obezitatea, fumatul sau un stil de viață necorespunzător.

Care sunt simptomele acestei afecțiuni?

Printre primele simptome ale acestei boli sunt: senzația de picioare grele, care se manifestă de obicei seara. Umflăturile la glezne sunt tot simptome ale acestei afecțiuni, iar mai tarziu apare deformarea venelor, care pot sa iasă în relief pe suprafața piciorului. Cel mai frecvent apar pe gambă sau pe pulpă.

Cum să facem să ne simțim picioarele mai ușoare?

Dacă vă doriți să simțiți senzația de picioare ușoare, să preveniți umflarea lor și în același timp să preveniți afecțiuni cardio- vasculare periculoase, care sunt în strânsă legătură cu varicele, ar trebui să știți despre această soluție eficientă. Datorită dispozitivului medical BIOquant NS, care funcționează pe principiul terapiei laser, se obține o îmbunătățire a reologiei sângelui. Treptat se îmbunătățește capacitatea globulelor roșii de a se oxigena în plămâni și de a elimina dioxidul de carbon din organism. Astfel se îmbunătățește microcirculația în membrele inferioare. Sangvinizarea mai bună a țesuturilor poate ajuta la ameliorarea durerilor cronice și acute provocate de sangvinizarea deficitară a membrelor.

Calea către picioare mai sănătoase și mai frumoase este aici

Îngrijirea cu dispozitivul BIOquant NS durează aproximativ 15- 30 de minute. Înafară de faptul că este o soluție eficientă și fără durere, nu are niciun efect secundar. Datorită proiectului național Inimă sănătoasă, puteți testa acest mod de îngrijire gratuit. Este suficient să dați click pe formularul portocaliu ”Încercați echipamentele noastre gratuit” și să îl completați. Apoi trebuie doar să așteptați un termen liber pentru programare în orașul Dvs.

Pentru că ați citit acest articol sunteți cu un pas mai aproape de a avea picioare frumoase așa cum ați visat.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This