Vă aduceți aminte ziua în care au început problemele cu spatele? De atunci sunteți mai bine sau mai rău? V-ați gândit vreodată de ce au început defapt aceste dureri? Este de vină și locul de muncă? Poziția incorectă a corpului? Accidente? Sau nu faceți mișcare?

Dacă vă treziți dimineața ca și după o bătaie cruntă, atunci cu siguranță trebuie să continuați să citiți mai jos

Dacă durerile vă limitează în activitățile din timpul liber, la muncă, sau poate chiar sunteți nevoiți să luați pastile pentru durere, este timpul pentru lua în calcul o soluție eficientă.

Știți la ce se ajunge de obicei în cazul problemelor de coloană?

V-a spus medicul cum va evolua afecțiunea la Dvs? Din păcate, în cele mai multe cazuri, de la durerile de spate se ajunge la operație. Medicii tind să amâne foarte mult aceste operații, pentru că sunt operații foarte riscante, la care sunteți atenționați că vă poate atinge măduva sau nervul.

De ce doare defapt coloana?

Pentru că discul deplasat apasă din ce în ce mai mult pe nerv, iar durerea radiază în spate. Apoi există posibilitatea să amorțească degetele, nu mai puteți sta mult în picioare, nu puteți sta nici jos, vă aplecați greu. Vă puteți imagina cum ar fi să vă simțiți mult mai bine, sau chiar să reușiți să evitați operația?

Imaginați-vă că…

Dimineața, înainte de a vă ridica din pat, porniți aparatul, care, treptat, va sangviniza zona coloanei, va relaxa musculatura, va ameliora durerea și rigiditatea. Între timp Dvs mai ațipiți, iar peste 20 de minute aparatul vă va trezi printr-un semnal sonor finuț. Vă veți ridica mai ușor din pat, nu vă veți simți ca și după o bătaie, iar ziua poate începe cu totul altfel față de cum era până acum. Seara, când veniți de la muncă, puteți porni din nou aparatul, astfel musculatura se relaxează din nou, și durerea cedează. Vă puteți imagina o trezire atât de ușoară dimineața și o noapte mai liniștită?

Acest aparat este folosit de peste 120 000 oameni

Dispozitivul medical Ulticare LT-99 funcționează pe principiul magnetoterapiei. Acționează eficient asupra durerilor, inflamațiilor și umflăturilor. De asemenea, stimulează vascularizarea. În prezent, acest dispozitiv este utilizat de peste 120 000 de oameni din Europa. Printre ei se regăsesc familii întregi, medici sau centre de recuperare.

Vești excelente de final

Dacă ați citit până aici, vă felicit. Tocmai de aceea puteți încerca GRATUIT acest dispozitiv și puteți afla mai multe despre ameliorarea durerilor de spate. Este suficient să completați formularul portocaliu AICI.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This