Pentru a infirma prejudecăţile referitoare la demersul educaţional diferit între mediul urban şi cel rural, în luna martie 2011 a fost iniţiat un parteneriat educaţional între o şcoală de renume din Oradea, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi o şcoală rurală dintr-o zonă tipică unui sat risipit de munte, Şcoala cu clasele I-VIII din Şinteu, județul Bihor. Pe parcursul acestui proiect au fost inițiate diferite concursuri de cultură generală. Cei mai isteți dintre participanți au fost răsplătiți cu premii. La finalul programului, am invitat copiii să vizioneze gratuit un film de animație 3D la cinematograful din oraș.

Povestea noastră a început în anul 1995. De atunci ne specializăm pe îmbunătățirea sănătății oamenilor în confortul lor de acasă, lucru de care s-au convins deja mai mult de 160 000 de clienți din România, Ungaria, Slovacia și Marea Britanie. În anul 2015, exact după 20 de ani de la fondarea firmei, ne extindem și în S.U.A.

Ajutăm familiile să se trateze, să revină la viața plină de valoare după diferite afecțiuni sau accidentări.

Ajutăm la ameliorarea urmărilor bolilor civilizației din prezent, care sunt epidemia epocii moderne de azi.

Sănătatea este pe primul loc în scara noastră de valori.

Când ne întâlnim cu prietenii, la întrebarea: ”Ce mai faci?” cel mai adesea auzim următorul răspuns: ”Slavă Domnului, bine. Toți suntem sănătoși, și eu și familia mea.”

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This