Prostata mărită

%

din bărbați vor fi afectați de prostată

de noi cazuri anual

de decese din cauza cancerului de prostată

Urmați-vă destinul

Aveți acest diagnostic neplăcut și ați dori să scăpați de acele simptome neplăcute? Noi vă oferim o soluție eficientă! Este suficient să completați formularul de contact și puteți încerca gratuit aparatul BioTorus, în confortul căminului.

Prostata mărită

Vă este teamă să plecați mai mult de acasă din cauza faptului că veți avea nevoie urgent să mergeți la toaletă? Nu mai doriți să călătoriți cu autocarul în excursii pentru că nu vreți să fiți o povară pentru ceilalți călători? Nu doriți să mai dormiți în altă parte decât acasă pentru că știți că îi veți trezi pe ceilalți cu urinările frecvente? Da, este frustrant, vă limitează, și este neplăcut din punct de vedere social. Viața cu prostata mărită este complicată și grea datorită senzației de urinare frecventă. Cel mai mare rău abia urmează – dependența de scutece, dureri la urinare, probleme la pat, și riscul evoluției afecțiunii în cancer de prostată.

Testează gratuit

Cum să scăpăm de grijile pe care ni le provoacă prostata mărită?

Aparatul Biotorus este un real ajutor și un medic la domiciliu. Prin acțiunea câmpului magnetic pulsant tratează o afecțiune neplăcută, oprește procesul de mărire a prostatei, reduce riscul de apariție a cancerului de prostată și ușurează viața celor cu această afecțiune. Magnetoterapia are efect antiinflamator și efect analgezic, îmbunătățește sangvinizarea organismului și susține regenerarea celulară. Este un aparat certificat și utilizat de medici în instituțiile medicale, dar și de utilizatori individuali la domiciliu.

Scăpați de această afecțiune enervantă!

Faceți un pas spre sănătate și satisfacție. Începeți din nou o viață normală – fără griji și complicații, fără limitările pe care le aduce senzația aceea neplăcută de urinare frecventă și căutarea urgentă a unei toalete. Vizualizați video-urile despre persoane care au început să trăiască normal din nou. Testați efectul lui fără angajamente, gratuit. Puteți comanda o testare gratuită prin click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului.

Mai multe despre prostată

Prostata este o glandă de mărimea unei nuci, se găsește sub vezica urinară, în jurul părții superioare a uretrei. Produce un lichid lăptos – parte a ejaculării. Cauza declanșatoare a măririi prostatei nu este clară, dar se presupune că este vorba de influența schimbărilor hormonale, inflamației cronice, precum și alimentație și factori metabolici.

Prostata mărită presează uretra și devine un obstacol în golirea vezicii urinare. Nevoia de a urina este mai frecventă, începutul urinării este întârziat, iar urinarea este problematică. Debitul urinei slăbește, iar după urinare, urina se scurge în continuare. Printre alte simptome se regăsește și usturimea și durerea în timpul presiunii prostarei asupra uretrei. Urina stagnată crește riscul de apariție a infecției și a pietrelor în urină. Scurgerea urinei înapoi în rinichi poate afecta semnificativ acest organ.

Categorii de risc

Prostata mărită care în termeni de specialitate este denumită hipertrofia benignă, afectează jumătate din bărbații cu vârsta peste 50 ani. După vârsta de 80 ani, aceasta afectează pâna la 80% din bărbați. Afecțiunile prostatei la rudele apropiate ( tată, frate) cresc riscul de apariție.

Prostata mărită are următoarele simtpome
  • urinări frecvente, urinare cu problematică,  debit slab al urinei și scurgerea urniei după urinare
  • durere și usturime la urinare
  • în stadiu avansat – pietre în vezica urinară sau inflamație cronică gravă a uretrei
  • blocajul provoacă scurgerea urinei înapoi spre rinichi
Ce să facem

Urinați imediat la prima senzație de  presiune. Evitați excitarea sexuală fără ejaculare, când crește presiunea asupra uretrei și vezicii urinare. Problemele se pot agrava, crește și riscul de apariție a infecției.

Investigații

După vârsta de 40 ani totți bărbații ar trebui să se supună următoarelor investigații:

  • Examinare rectală – în cadrul acestei examinări medicul introduce degetul rect și palpează mărimea, suprafața, denivelarea și nodurile din prostată. Această examinare ar trebui să fie făcută odată pe an.
  • Analize de sânge– în acest caz se măsoară nivelul antigenului prostatic (PSA). Valorile crescute indică hipertrofia prostatei, iar valori ridicate se înregistrează în cazul cancerului. Acest test ar trebui repetat odată la 6 luni după vârsta de 50 ani.

La suspectarea prostatei mărite sunt necesare încă două teste:

  • Testul de retenție – în vezica urinară se introduce după urinare un tub și se măsoară volumul urinei rămase acolo.
  • Examenul ecografic –cu ajutorul ultrasunetelor de înaltă frecvență putem vedea prostata și organele din îmrejur.
  • Cistoscopia – o examinare optică a vezicii urinare cu un aparat special.
Operația

În cazul retenției de urină ( golirea parțială a vezicii urinare) și a altor probleme cronice, prostata se îndepărtează pe cale operatorie. Cea mai frecventă este operația RTUP ( resecție transuretrală a prostatei), când în vezica urinară se introduce un aparat optic (cistoscop) și părțile prostatei se înlătură cu un bisturiu electric subțire cu o buclă de sârmă.
La această operație nu poate fi exclusă afectarea nervilor, ce are ca urmare impotența. La aproximativ 60 % din pacienții operați de RTUP se ajunge la ejaculare retrogradă, ceea ce înseamnă că sperma nu ajunge în penis, dar se scurge în vezica urinară. Senzația de ejaculare rămâne la fel, dar apar probleme de fertilitate.

Recomandarea noastră

În cazul prostatei mărite recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm efectul antiinflamator și vindecător al câmpului magnetic pulsant, iar în cazul durerii se utilizează efectul analgezic. Zona este mai bine sangvinizată. Se utilizează prin așezarea pe aplicator, și aplicarea în zona subabdominală.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This