Medici

Instituții care utilizează unele din aparatele noastre

După ce vom obține referințe de la aceste instituții, acestea vor fi publicate pe paginile noastre mai jos:

CMI Mihet Gherghina Bucuresti- aparatul Bio Torus LT 100
Clinica de Tratament Balnear Buziaș, dr. Bodescu Cristian – aparatul UltiCare
Spitalul Clinic Municipal Cluj Napoca, Dr. Coman Ioan – aparatul UltiCare
Centrul Medical Procardia din Oradea, dr. Popescu Mircea- aparatul BioQuant
Cabinet Medical Individual Medicină de Familie, dr. Livia Ghiurițan, Cluj Napoca – aparatul BioQuant
Cabinet medicină alternativă Gherebean Ionică, Deva și Hațeg – aparatul BioTorus + Aplicator Maxi
Spitalul Municipal Dr Pop Mircea din Marghita – aparatul BioTorus

Referințe de la medici și instituții medicale

Dr. Bei Diana Alina – medic specialist medicină de familie

Stimați colaboratori,

Vă mulțumesc pentru posibilitatea de a testa aparatul UltiCare LT99.

Îl folosesc la cabinetul meu din luna mai 2014, timp în care am avut posibilitatea să îl testez pe mai multe diagnostice. Este vorba de pacienți cu coxartroză, gonartroză, artrită reumatoidă, și pacienți cu dureri musculare și spasme musculare.

După utilizarea aparatului UltiCare LT99 am observat efectul analgezic și miorelaxant, mai exact s-au diminuat durerile, s-au redus edemele și s-a îmbunătățit mobilitatea pacienților tratați.

În perioada analizată nu a apărut niciun efect secundar, iar pacienții au fost mulțumiți cu rezultatele tratamentului.

Manipularea aparatului este foarte simplă, tratamentul nu solicită mult timp pe zi, ceea ce denotă faptul că aparatul poate constitui un tratament la domiciliu perfect.

În urma acestei perioade de testare mă declar mulțumită de această metodă de tratament.

Dr. Silvia Mandasescu – medic șef comp. Endocrinologie, diabet și boli metabolice și
Dr. Delia Stefanescu – medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice

Vă mulțumim pentru închirierea aparatului BioTorus pentru magnetodiaflux pe care l-am utilizat în secția Endocrinologie, diabet și boli metabolice la aproape toți pacienții pe o perioadă de 8 luni.

Au beneficiat de aplicarea programului MDF:

– 423 pacienți din sectorul Diabet și boli metabolice

– 154 pacienți din sectorul Endocrinologie

S-au obținut rezultate pozitive pentru reducerea durerilor articulare și reducerea parasteziilor la pacienții cu polineuropatie diabetică. Am constatat că la o pacientă cu gonartroză în stadiul subacut, fenomenele inflamatorii s-au accentuat ceea ce a impus întreruperea aplicației.

Menționăm că ar fi extrem de utilă utilizarea acestui aparat în secția noastră, iar spitalul nu poate onora contravaloarea lui.

Cu mulțumiri,

Dr. Silvia Mandasescu

Dr. Delia Stefanescu

Dr. Elena Stinga – medic la Azilul ”Casa Bunicilor” Bacău, președinte Colegiul Medicilor Bacău

Prin prezenta vă aduc la cunoștință că am utilizat în cadrul instituției noastre aparatul de magnetoterapie BioTorus LT100. În urma utilizării acestui aparat am constatat următoarele:

– aparatul dă rezultate foarte bune în probleme articulare (dureri de articulații, inflamații articulare, artroză, etc)

– ameliorează problemele provocate de gută

– îmbunătățește semnificativ circulația sanguină la nivelul membrelor, precum și la nivelul țesuturilor

– ameliorează starea pacienților după paralizia nervilor periferici

– reduce crizele provocate de nevralgia nervului trigemen

– pacientele cu migrene au reușit să scape de dureri

Acest aparat este un ajutor de nădejde în cadrul unității noastre. Cu BioTorus munca noastră este mult ușurată.

Pacienții sunt mulțumiți că pot beneficia de proceduri de tratament atât de simple și cu efecte benefice.

Cu stimă,

Dr. Elena Stingă

Dr. Toma Hanciuța- medic primar chirurg, doctor în medicină, Clinica ”Profesor Dr. N.Ghergulescu din Sighet

Către ORINro,

În Clinica Ghergulescu, aparatul UltiCare Maxi este utilizat cu succes din anul 2011. Am tratat cu el următoarele afecțiuni:

coxartroze
gonartroze
afecțiuni ale articulației scapulohumerale
coloana vertebrală
pareze și paralizii de nervi periferici
prostatite
hemoroizi
varice
osteoporoză
Rezultatele obținute în urma tratamentului regulat cu aparatul UltiCare maxi au fost excepționale. A ajutat foarte mult la regenerarea țesuturilor, mai ales în ceea ce privește țesutul osos, pacientele cu osteoporoză au fost foarte mulțumite de evoluția stării lor. Pacienții cu diferite tipuri de artroze au semnalat faptul că durerile provocate de această afecțiune au dispărut, au reușit să evite astfel operația de înlocuire a articulației, ceea ce reprezintă un aspect foarte important. Domnii afectați de prostatită au redus semnificativ urinările nocturne, și astfel pot duce o viață normală, au nopți odihnitoare și reușesc să dea un randament bun în activitatea lor zilnică. O problemă sensibilă a doamnelor sunt varicele. Înafară de faptul că sunt inestetice, sunt și dureroase. Pacientele cărora li s-a aplicat aparatul de magnetoterapie pentru tratarea acestei afecțiuni au observat reducerea durerilor, iar cele care erau într-o fază incipientă au rezolvat și problema estetică cu privire la această afecțiune. În cazul paraliziei nervilor periferici, prin stimularea terminațiilor nervoase, am obținut efecte pozitive.

Vă mulțumim pentru colaborare!

Ștefan Lupșa – președintele Asociației Umanitare C.A.S.P.E.V, Centrul de zi pentru persoanele vârstnice din Baia Mare

Stimați colaboratori,

Centrul de zi  pentru persoanele vârstnice prin structura sa organizatorică promovează interesele  sociale şi personale ale persoanelor vârstnice, care contribuie  la ridicarea procesului de integrare socio-culturală la nivel comunitar.

Aparatul de magnetoterapie UltiCare LT99 Maxi primit de la societatea Dvs ne este de un real ajutor, deoarece majoritatea membrilor asociației noastre au probleme de sănătate. Din pacate, odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru este din ce în ce mai puțin rezistent și ne afectează boli precum cele ale aparatului locomotor, boli cardio- vasculare, etc.  Este minunat ca aceste persoane, să aibă posibilitatea de a se trata într-un mod atât de simplu și eficient. Noi dezvoltăm diferite acțiuni de socializare, și în timp ce membrii asociației participă la diferite concursuri (șah, joc de cărți, cor, remi) se și tratează într-un mod confortabil. Toți sunt foarte încântați de aparat și ar dori să îl aibă acasă, să beneficieze de efectele lui zi de zi. Majoritatea și-au tratat problemele legate de aparatul locomotor ( artroză, dureri de spate, dureri de umeri, dureri de mâini, gută, dureri de picioare), probleme cardio- vasculare ( reglarea tensiunii arteriale, ateroscleroză, circulația sanguină în membre), probleme ale aparatului respirator (astm, bronșită), și probleme urologice (prostatită, incontineță urinară). Rezultate deosebite s-au observat în cazul piciorului diabetic, este excepțional să putem observa cum un membru al asociației noastre, care avea veșnic probleme cu picioarele din cauza diabetului, acum se poate deplasa normal, rana aproape că deja s-a închis, are o circulație periferică bună, și astfel poate fi sigur ca nu va ajunge la amputarea piciorului. Cea mai mare bucurie pentru noi este să îi vedem pe acești oameni fericiți, că se simt folositori, că pot lua parte la diferite acțiuni benefice pentru societate. Acest lucru îl pot face doar dacă se simt bine, dacă nu au dureri, dacă se pot deplasa. La acest lucru ați contribuit în mare măsură și Dvs, de aceea în numele întregului colectiv vă mulțumim din suflet pentru că ne sprijiniți, și ne ajutați să le oferim o viață mai bună persoanelor vârstnice.

Cu deosebit respect și recunoștință,

Ștefan Lupșa

președinte

Conf. Dr. Manuela Simona Pop – medic primar medicină fizică, recuperare medicală, BFT la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, ambulatorul de balneofizioterapie

Către Orinro,

Dorim în primul rând să vă mulțumim pentru posibilitatea de a utiliza aparatul de magnetoterapie BioTorus.

În cabinetul nostru tratăm persoane care suferă de crize de spondiloză cervicală cu nevralgie, si sindrom vertiginos, dureri de spate care definesc criza de lumbago, criza de lombosciatică ce trădeaza o discopatie vertebrală de faza III,  numita și hernie de disc, dureri de șolduri sau genunchi instalate după mult timp de stat în picioare sau deplasări pe distanțe mai mari, dureri la nivelul degetelor mâinilor sau calcâielor aparute dimineața, dureri de umeri care trădează o periartrită scapulohumerală, osteoporoză și dureri articulare provocate de artroză, scolioză, cifoză și alte atitudini vicioase ale coloanei.

După utilizarea aparatului BioTorus am constatat următoarele:

În cazul crizelor de spondiloză cervicală, sindrom vertiginos, s-a simțit o ameliorare evidentă la pacienții în cauză imediat după primele aplicări. La cei care au fost supuși unui număr îndelungat de ședințe simptomele nu au mai apărut deloc.
La pacienții cu crize de lumbago, după 14 ședințe, durerile au fost estompate, și crizele au fost din ce în ce mai rare, iar mai apoi au dispărut.
Pacienții cu hernie de disc în fază încipientă au evitat operația.
În cazul durerilor de șolduri și articulații efectele s-au simțit deja de la primele aplicări.
Efecte deosebit de bune s-au obținut în tratarea pintenilor la călcâie, pacienții au scăpat în procent de 100% de această afecțiune extrem de dureroasă și neplăcută.
O mobilitate mult mai bună s-a observat la pacienții care suferă de diferite tipuri de artroză.
Acest aparat este un ajutor deosebit în activitatea noastră, pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri. Ar fi ideal dacă fiecare pacient ar putea deține un astfel de produs la domiciliu, pentru a putea beneficia de acest tratament zi de zi.

Cu stimă,

Dr. Manuela Simona Pop

Kinetoterapeut pr.  Șerban Rodica – Spitalul de Recuperare Cluj Napoca, jud. Cluj

Din anul 2010 folosim în unitatea noastră aparatul de magnetoterapie Ulticare LT99.

Am utilizat aparatul la pacienți cu următoarele afecțiuni:

Dureri reumatice la articulația șoldului
Artrită reumatoidă
Artroza genunchiului
Dureri ale coloanei cervicale și lombare
Recuperare după diferite tipuri de fracturi
Tratament în osteofite calcaneene
În paralel cu tratamentul clasic de recuperare și analgezice s-a aplicat și magnetoterapia, astfel observându-se reducerea semnificativă a perioadei de vindecare și dispariție a durerilor, deasemenea și o mobilizare mult mai rapidă. Ceea ce este foarte important de menționat este faptul că, în cazul pacienților care au fost supuși la tratament de recuperare în urma unor fracturi, s-a observat o evoluție foarte bună a osului fracturat.

Aparatul de magnetoterapie ne este de un real folos în accelerarea tratarii afecțiunilor mai sus menționate. Acest lucru ne permite să dăm posibilitatea mai multor pacienți să se trateze în cadrul unității noastre spitalicești.

Vă mulțumim  pentru oportunitatea de a cunoaște efectele benefice ale magnetoterapiei.

Cluj Napoca,

Dr. Cacuci Ovidiu Gogu – manager al Spitaului Pelican Oradea, Str.  Corneliu Coposu, st. 2, Oradea, jud. Bihor

In Spitalul PELICAN – Oradea se efectueaza orice tip de interventie chirurgicala in traumatologie si ortopedie si la o parte din bolnavii tratati li s-a aplicat fie in cadrul Spitalului Pelican sau la domiciliul pacientilor nostri aparatul pentru Magnetoterapie Ulticare LT99 in urmatoarele patologii:

fractura neoperata (bazin,platou tibial,maleola,paleta humerala,pumn) – 12 pacienti,
sindrom algoneurodistrofic – 10 pacienti,
discopatie lombara in faza iritativa ( sindrom inflamator acut) – 8 pacienti,
inflamatie articulara postoperatorie – 11 pacienti,
artroza – 8 pacienti,
arteriopatie cronica obstructiva la nivelul extremitatilor membrelor inferioare,sau alte tulburari ale circulatiei vasculare periferice – 5 pacienti,
mozaicoplastie – 3 pacienti,
sutura meniscala – 3 pacienti.

Rezultate optime s-au obtinut in cazul sindroamelor inflamatorii acute ( discopatii,inflamatii postoperatorii) si in cazul fracturilor(neoperate)
Rezultate satisfacatoare au fost obtinute in sindromul algoneurodistrofic post – imobilizare articulara (in cazul fracturilor) si in arteriopatia cronica obstructiva.
In cazul pacientilor operati pentru leziune de menisc- sutura meniscala si condropatie – mozaicoplastie ,care post-operator au beneficiat de magnetoterapie,a fost posibila doar evaluarea clinico-functionala si biomecanica segmentara,in timp ce evolutia locala a tesutului reparat chirurgical (sutura sau transplant),nu a fost monitorizata.
Rezultate modeste s-au obtinut in cazul artrozei.

Fizioterapeut:                                                             Manager:

Pop Marius Sorin                                                       Cacuci Ovidiu Gogu

DATA:

17.01.2011

Dr. Ivan Felicia – medic primar recuperare medicală și balneo- fizioterapie, Clinica 1 Ortopedie Traumatologie Timișoara, Bd. Iosif Bulbuca, nr. 10, Timișoara, jud. Timiș

Subsemnata, Dr. Ivan Felicia, angajată la Clinica I Ortopedie Traumatologie Timișoara, am în folosință de aproximativ 7 luni aparatul BioTorus. Au beneficiat de această procedură aproximativ 40 pacienți, cu afecțiuni reumatismale cu diferite localizări ( coloană vertebrală, membre inferioare sau superioare), cu rezultate bune.

Timișoara

31 mai 2012

Dr. Solomeș Terezia – medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie – Natural Clinica Oradea, Str. Moldovei, nr. 3, Oradea, Jud. Bihor

Vă facem cunoscut faptul că folosim cu succes aparatele de magnetoterapie provenind de la compania ORIN Romania. O serie de pacienți au testat cu succes și și-au ameliorat sau chiar îmbunătățit semnificativ starea de sănătate:

Maria Coteanu – spondiloză cervicală, probleme de șold drept
Croitoru Ibolya – scolioză, probleme coloană, șold stâng
Pop Emeric – diabet, prostată, probleme cu coloana
Manole Ionel – spondiloză, dureri lombare
David Ramona – dureri lombare
Florian Draghici – tensiune
Lucuța Mircea – dureri de articulații
Zacota Viorica – dureri de picioare, dureri de spate
But Ana – probleme de coloană, amețeli
Pop Maria – dureri de spate, diabet
Natural Clinica, prin pacienții săi, dorește să aducă mulțumiri companiei ORIN pentru sprijinul logistic și materialele puse la dispoziție.

31.08.2012

Dr. Ambăruș Valentin – conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași, șeful Clinicii III Medicale, Spitalul Clinic de Urgențe ”Sf. Spiridon” Iași

În aprilie 2012 am achiziționat de la ORINro aparatele ULTICARE LT99 și BIOTORUS LT100 pentru tratamentul:

unui lumbago cronic care evoluează de la vârsta de 25 de ani cu foarte numeroase episoade de acutizare, pentru că am utilizat în decursul timpului practic toate antiinflamatoriile, antialgicile și miorelaxantele existente;
nevralgiei de plex branhial drept apărută la vârsta de 55 ani prin elongația rădăcinilor nervilor rahidieni în urma unui efort prelungit de aruncarea unor pietre dintr-o groapă și care a evoluat cu dureri atroce în umărul și membrul superior drept + amorțirea degetelor 2,3,4 mâna dreaptă timp de 1 an. Atunci a fost necesar tratament complex: injectabil cu antiinflamatorii + antialgice și fizioterapie combinată, timp de 1 an. De atunci au apărut episoade repetate de dureri aproape la fel de intense ca la debut și din ce în ce mai prelungite, ultima datî un an și șase luni, motiv pentru care am cumpărat cele două aparate.
Cele două aparate au fost utilizate concomitent de 2 ori/ zi timp de două luni după care durerile au dispărut și de atunci ( de 6 luni) nu au mai reapărut.

Aceleași aparate le-a folosit și soția mea ( de 61 ani tot medic), pentru spondiloză cervicală cu dureri locale în episoade foarte frecvente pentru care s-a tratat cu diverse antiinflamatorii și antialgice în urma cărora s-a produs ulcer duodenal cu hemoragie digestivă superioară foarte severă. După tratamentul cu cele două aparate nu mai are dureri și în viitor nu vom mai folosi medicamente ci aparatele respective.

MUDr.Lukáčová Kamila, Wellness  s.r.o., Str. Kúpeľná 70, Kováčová, Slovakia

În perioada 2.3.2011 până în 2.04.2011 am avut posibilitatea să aplicăm aparatul BioTorus LT100 – alături de care am folosit și un aplicator extern, la câțiva pacienți după operație la aparatul locomotor. Concret la implantarea TEP a articulației genunchiului, înlocuirea IVD – C la coloană la o pacientă cu politraumatism.
La aplicarea locală a câmpului magnetic pulsant în regimul P1 în combinație cu P2 (aplicatorul extern) am înregistrat un efect analgetic bun și de asemenea efect miorelaxant după stări traumatice. La aplicarea pe un pacient cu răni grave la articulația gleznelor, umflătura a disparut mai repede. După aplicarea programelor P1-P2 la pacienți cu M. Bechterew, zilnic, pacienții prezintă o mobilitate mai bună. BioTorus LT-100 a fost foarte eficient la pacienți cu algie la articulațiile mici ale mâinilor și la sindromul tuneluli carpian, unde am observat ameliorarea durerilor și relaxarea mușchilor. Manipularea aparatului este simplă, și prin faptul că este mobil este posibilă aplicarea și la pacienții cu un stereotip locomotor deficitar, ceea ce confirmă oportunitatea includerii aparatului BioTorus LT-100 în categoria tratamentelor complexe mai ales ale stărilor dureroase cu localizare diferită.
Nu am înregistrat efecte secundare.
Mulțumesc societății Orin Slovakia pentru posibilitatea de a cunoaște efectele aparatului BioTorus LT – 100.

MUDr. Lukáčová Kamila, medic sef la băile Kováčová

KARPENKO, s.r.o., Ambulatorul particular de fizio – recuperare, Str. Špitálska 1, Rožňava, Slovakia

Din anul 2010 folosesc în centrul meu medical aparatele Ulticar și BioTorus.
Din experiențele de până acum pot spune, că tratamentul este tolerat bine, nu au apărut efecte nedorite. Pacienții sunt mulțumiți cu rezultatele tratamentului.
Aparatul este flexibil, se poate muta foarte ușor și se poate aplica în diferite poziții, care sunt confortabile pentru pacient.
Până acum putem nota doar mulțumirea atât din partea pacienților cât și din partea angajaților de la recuperare. Pacienți cu dificultăți ale aparatului locomotor sunt tot mai mulți și noi primim cu drag fiecare noutate pentru ameliorarea stării de sănătate a pacienților noștri.

Roznava, 04.03.2011
MUDr. Sergej Karpenko

MEDICINMAN s.r.o., Str. Fínska 7176/26, 921 01 Piešťany, Slovakia

Cu aparatul BioTorus lucrez de o lună, din februarie 2011. Aparatul a fost utilizat zilnic, mai ales la pacienții cu urm. diagnostice – osteoartrită, sindrom algic vertebrogen.
La doi dintre pacienți a fost înregistrat efect pozitiv și la sisteme, către care nu a fost orientat inițial tratamentul:
1. Pacientă cu anamneza – insomnie de mulți ani cu sindrom grav depresiv. A venit cu amețeli și dureri de coloană. După prima aplicare s-a observat o înrăutățire gravă a dificultății, până la agravarea amețelilor și vărsături, după care pacienta a adormit adânc după 7 ani de insomnii și nopți nedormite. Pacienta a continuat cu aplicarea magnetoterapiei, astfel s-a constatat reglarea ritmului de somn. Acum doarme toată noaptea, în același timp i s-au ameliorat durerile de coloană cervicală, amețelile au dispărut, iar cu un regim de somn normal au scăzut și depresiile.
2. Pacient cu dureri de coloană vertebrală toracică după aplicarea BioTorus-ului, care a fost așezat de-a lungul părții toracice, lombare și sacrale până la perineu, după a treia aplicare a simțit îmbunătățirea disfuncției erectile inițiale și reducerea urinării noaptea. Durerile coloanei vertebrale toracice s-au ameliorat.
Piestany, 11 martie 2011
MUDr. Miloš Fačkovec

Dr. Farkas Ján, urolog, Ambulatorul de urologie Detva și FN Roosvelta Banská Bystrica, Slovakia

Preferințele mele și experiențele mele per ansamblu cu aparatul Ulticare sunt foarte bune…
Cel mai tare sunt mulțumit de efectul aparatului la prostatita cronică (inflamarea prostatei), unde după 14 zile de aplicare pacienții simt o ușurare, iar cu o aplicare regulată 80 % din pacienți nu prezintă disconfort subiectiv. Am înregistrat rezultate foarte bune la tratamentul urinării nocturne la copii cu vârsta între 8- 13 ani, unde după aplicare de o săptămână au avut nopți fără urinări!!! O altă grupă semnificativă de pacienți care este mulțumită sunt doamnele care suferă de sindrom cronic dureros în pelvisul mic ( dureri persistente la pelvisul mic) cu etiologii diferite unde majoritatea pacientelor specifică îmbunătățirea semnificativă a calității vieții sociale și sexuale, precum și zile fără dureri. În cadrul extinderii portofoliului de diagnostice am aplicat și la pacienți cu sindrom cronic vertebroalgic ( dureri de coloană, hachsenschuss popular) unde, pe lângă tratamentul de recuperare și analgetic, paralel s-a aplicat și magnetoterapia, astfel observându-se scurtarea perioadei de vindecare și dispariție a durerilor, deasemenea și o mobilizare mult mai rapidă. O altă grupă, chiar dacă nu atât de numeroasă, o formează sportivii, care la inflamații cronice și acute precum și la mici accidente la grupa muşchilor aductori coapsei la nivelul articulaţiilor, acuzau dureri, au arătat o reîntoarcere la antrenamente mult mai rapidă decât la un tratament de recuperare simplu – cu masaje și evitarea efortului. Și nu în ultimul rând am fost mulțumit și cu aplicarea la paciente cu cistită cronică (înflamarea vezicii urinare) unde pe lângă imunoterapie au scăzut durerile și urinările( senzația de urinare continuă) și s-a observat dispariția rapidă a disconfortului subiectiv.

prof. MUDr. Pavel Traubner PhD., Bratislava, Slovakia
Seful clinicii I. de neurologie FnsP din Bratislava,
 

Cele mai importante funcții:
fost decan al Facultății de medicină UK din Bratislava
specialist principal Ministerul Sănătății al Republicii Slovace pe specializarea neurologie
președintele consiliului științific al Facultății de Medicină UK
membru al consiliului științific la Universitatea Komenskeho din Bratislava

Firma Orin Slovakia mi-a dat spre folosire aparatul magnetoterapeutic UltiCare și BioTorus, ambele aparate pentru aplicare locală a magnetoterapiei. Dupa ce am încercat la un număr relativ mic de aplicări poate fi constatat un efect foarte bun al magnetoterapiei cu foarte bune efecte analgetice și cu efecte miorelaxante.

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This