Clienți VIP

De curând, doamna Ileana Stana Ionescu a devenit clienta noastră. Ea, împreună cu soțul dumneaei utilizează aparatele noastre BioTorus, UltiCare și BioQuant.

În istoria cinematografiei și teatrului românesc, doamna Ileana Stana Ionescu va ramâne ca una dintre cele mai de talent și mai dăruite actrițe ale generației sale.

Dna. Ileana Stana Ionescu

o actriță remarcabilă în cinematografia românească

Fostul președinte al Republicii Slovace, Rudolf Schuster Csc.

Biroul prezidențial
al Republicii Slovace
Departamentul regional Košice

Prin aceasta ne exprimăm mulțumirea față de societatea ORIN Slovakia pentru aparatul de tratament ULTICARE LT -98, care a contribuit la ameliorarea stării de sănătate a președintelui Republicii Slovace.

Ing. Jozef Širotňák

directorul departamenului regional

Membrii echipei slovace de caiac canoe medaliați cu argint, compusă din Richard Riszdorfer, Michal Riszdorfer, Erik Vlček, Juraj Tarr, medalia fiind obținută la Olimpiada din Peking în finala K4 la canoe de viteză la 100 m, utilizează din februarie 2011 aparatul de tratament și regenerare BioTorus LT100.

Vom publica curând pe site experiențele lor.

Membrii echipei slovace de caiac canoe medaliați cu argint

De la stânga la dreapta: Michal Riszdorfer, Juraj Tarr, Erik Vlček a Richard Riszdorfer

Dragi prieteni,

În introducerea scrisorii mele vă transmit tuturor salutări din inimă la această întâlnire a Dvs. Aș dori să vă mulțumesc personal din suflet pentru aparatul de tratament magnetoterapeutic BIOTORUS, și aș dori să cunosc mai îndeaproape familia membrilor societății Orin Slovakia, dar obligațiile meseriei mele nu mi-au permis.
Sezonul de hochei a fost foarte solicitant și dur, de multe ori ajungeam după meciuri acasă cu foarte multe dureri. În luna februarie m-a abordat d-nul Ing. Strukan, mi-a arătat aparatul Dvs de tratament, precum și posibilitățile lui de utilizare.
Aparatul BIOTORUS îl folosesc din 11.02.2011, mai ales pentru dureri de șale, vertebre, genunchi, și musculatură.
Este „medicuțul„ meu, care mă însoțește la fiecare meci. Din experiențele de până acum pot constata că aparatul s-a dovedit a fi foarte eficient și nu ar trebui să lipsească din bagajul niciunui sportiv de vârf.
În încheierea scrisorii mele vă urez multă sănătate, și multe succese personale în muncă.

Cu stimă

Peter Bartoš

căpitanul echipei de hochei HC Košice, căpitanul Slovaciei în sezonul 2010/2011

Pe această cale aș dori ca în numele tuturor bolnavilor de scleroză multiplex din clubul SM Nové Zámky, să vă mulțumesc pentru aparatul UltiCARe de magnetoterapie.

Acest aparat l-am folosit și eu timp de o lună. Deja după două săptămâni am simțit ameliorarea durerilor la țesuturile musculare moi și în articulațiile mici ale mâinii. Cu trecerea timpului s-au diminuat și furnicăturile din picior și antebraț. S-au ameliorat de asemenea și migrenele. De asemenea mi s-a ameliorat și urinarea deasă, nu mai urinez atât de des ca și înainte.

Această terapie m-a ajutat să diminuez doza zilnică de medicamente. A trecut o lună, iar aparatul a trecut la un alt membru al clubului SM Nove Zamky, și deja de pe acum mă bucur și aștept când voi putea folosi din nou aparatul.

Doresc să vă mulțumesc încă o dată în numele meu și al tuturor membrilor clubului SM Nove Zamky și vreau să vă urez multe succese personale, profesionale și mulți clienți mulțumiți.

Clubul sclerozei multiplex

Nové Zámky, Slovakia

Din toamna anului 2013, domnul Eugen Cristea și soția sa, Cristina Deleanu, ne-au făcut onoarea de a deveni clienții noștri, și beneficiază acum de tratam ent cu ajutorul aparatelor UltiCare și BioQuant.

Eugen Cristea (n. 18 aprilie 1952, Bucuresti) este un actor roman de teatru si film. A urmat studii teatrale, absolvind I.A.T.C. din Bucuresti in anul 1976. In perioada 1976-1980 a jucat la Teatrul National din Timisoara. Din 1980, joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti. In decursul carierei, interpreteaza numeroase roluri de film, teatru de televiziune si teatru radiofonic, este prezentator si realizator de emisiuni TV, regizeaza si compune ilustratia muzicala a unor piese de teatru, publica un volum personal de proza si traduce literatura beletristica.

Dnul. Eugen Cristea și soția sa

actori de prestigiu ai teatrului românesc

CRUCEA ROȘIE SLOVACĂ

S reg CRS Bratislava II își permite prin această cale să-și exprime sincer mulțumirea pentru aparatul Ulticare LT – 99, tipul Maxi, pe care l-ați daruit Crucii Roșii Slovace.
Aparatul Dvs va fi utilizat pentru îngrijiri medicale ale membrilor S reg CRS Bratislava II și a cetățenilor nevoiași din Bratislava

Cu stimă

Ing. Zuzana Dubajová

Director

Federația franceză de fotbal, reprezentanța feminină

Mulțumire pentru aparatul ULTICARE LT-99

Stimate domn,

permiteți-mi să vă mulțumesc pentru ajutorul și susținerea Dvs din timpul campionatului mondial.

Aparatul Dvs, care funcționează pe principiul câmpului magnetic pulsant ne-a ajutat foarte mult.

Din păcate nu am reușit să ne întâlnim, dar toți jucătorii și conducerea echipei franceze doresc să-și exprime mulțumirea pentru eficiența  și promptitudinea Dumneavoastră.

Sperăm la o întâlnire cât mai curând sau o eventuală colaborare cu firma Dvs. Stimate domn, vă rog să primiți salutările mele sincere.

Dr. Jean-Marcel FERRET

medicul echipei franceze de fotbal

Stimată firmă Orin s.r.o

Sunt finalistul reality show-ului televizat ”Dans de un milion”.  În timpul acestui concurs de dans am suferit o accidentare în timpul dansului. Am suferit atunci o ruptură de ligament la picior și cheag de sânge la genunchi. Medicii dădeau puține șanse continuării carierei mele de dansator. După intervenția chirurgicală, care era inevitabilă în cazul meu, medicii au presupus o perioadă de recuperare de jumătate de an.
Aparatul Ulticare LT – 99, metoda de tratament a secolului 21, mi l-au recomandat prietenii mei. După prima zi de folosire a aparatului Ulticare am simțit o ușurare la genunchi.  Au început să cedeze durerile, iar după o săptămână de utilizare piciorul meu a devenit mai flexibil. După utilizarea regulată a acestui aparat de tratament am surprins medicii când am mers la control fără ajutorul cârjelor. Speranțele mele de a începe să dansez cât de curând au început să se împlinească. Azi sunt deja la o lună după operație și eu am deja în urmă câteva spectacole de dans, pe care le-am absolvit fără nicio durere. Pe această cale doresc să mulțumesc firmei Orin, pentru faptul că a adus pe piața slovacă aparatul ULTICARE LT – 99.

Recomand tuturor achiziționarea acestui aparat, pentru a se convinge de el exact ca și mine, că ajută să scăpați de dureri.

Štefan Chlebo

dansator profesionist

Stimată firmă ORIN

Din anul 2005 utilizăm la clinica noastră aparatul pe care ni l-ați dăruit, Ulticare LT99.

Am aplicat aparatul la pacienți cu diagnosticul de coxartroză și Bechterew. Pe baza feedback-ului de la pacienți putem declara că a ajutat la ameliorarea aparatului locomotor, pacienții efectuează mai ușor activitățile zilnice. Avem tot mai mulți pacienți pe care îi tratăm cu această metodă. Suntem siguri că pe viitor acest aparat terapeutic va ajunge și la alte clinici care vor reuși să îl utilizeze la tratament.

Pálosi Rita

Centrul de sănătate DEBRECEN, III. clinica de fizioterapie

Completați formularul și

încercați-l gratuit

COMPLETARE FORMULAR

  Ne puteți suna și în zilele lucrătoare între orele 09:00 – 17:00.

  Nr. de telefon: 0359 466 334

  Mai multe despre aparat

  Biotorus LT-100

  Mai multe despre aparat

  Ulticare LT-99

  Mai multe despre aparat

  BIOquant NS

  Contact

  Str. Lămâiței nr.5A
  Oradea, jud. Bihor
  410160

  Email: orin@orin.ro
  Tel.: +40 359 466 335

  Service

  Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

  0747 436 893
  0359 466 334

  eBook Gratuit

   

  ÎNCEARCĂ GRATUIT

  Pin It on Pinterest

  Share This