Durerile aparatului locomotor sunt cele mai fregvente probleme de sănătate ale românilor. În media, un român este deranjat de dureri ale aparatului locomotor de până la 76 de ori pe an.

Mai mult de 1/4 dintre români suferă de dureri de spate cel puțin odată pe săptămână. Cu dureri de șolduri, coloană, picioare și genunchi se întâlnesc atât sportivii cât și persoanele care au o muncă sedentară, persoane cu vârste înaintate, cat și oameni tineri.

Pur și simplu aceste dureri nu aleg.

Până la 90% dintre acești oameni nu se preocupă de aceste dureri, se obișnuesc să trăiască cu ele. Când durerile sunt insuportabile și încep să limiteze viața omului, abia atunci căutăm ajutorul medicilor și încercăm să scăpăm de probleme.  Din păcate în majoritatea cazurilor este prea târziu și este necesară intervenția chirurgicală sau incapacitate de muncă pe termed lung. În plus, soluția este atet de simplă.

 

Aparatele ORIN, Ulticare LT 99 și Biotorus LT 100. O terapie care nu solicită mult timp, cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă fregvență. Magnetoterapia este o metodă de fizioterapie pentru tratarea multor probleme de sănătate ale aparatului locomotor. Din păcate multe persoane cunosc doar utilizarea magneților permanenți, cum ar fi de exemplu câmpul magnetic static. În plus, este o diferență semnificativă între utilizarea câmpului magnetic static și cel pulsant.  Experențele de durată și multe studio clinice confirmă factual că, câmpul magnetic pulsant aduce rezultate cu mult mai bune. Este demonstrat științific următorul lucru: câmpul magnetic pulsant cu parametri adecvați are efecte terapeutice în întreaga scală a bolilor.

” Aceste aparate Ulticare LT 99 și Biotorus LT 100 sunt ușor de depozitat, ieftine și le poate avea fiecare pacient acasă. Pot fi folosite medical în ambulatoriu să fie puse la dispoziție pe secție, acasă sau în cluburilesportive.”dr. ortoped Karol Gottshal, are o vastă experență în tratamentul fizeoterapeutic.

Un mare avantaj al acestor aparate este faptul că le puteți folosi în timp ce vă uitați la televizor, la muncă, în mașină, oriunde, atât timp cât nu vă aflați în mișcare. În plus vă veți trata intensiv problemele de sănătate. Dacă vi se pare mult prea simplu, să știți că este chiar simplu.

Distribuitorul exclusiv al aparatelor Biotorus LT 100 și Ulticare LT 99 în România, ORINro SRL, oferă o posibilitate unică:

 

Referințe pacienți:

Doina, Oradea ”Mie mi-a folosit foarte mult, la oase, la articulații. Îl puneam în zonele unde aveam dureri și imediat îmi reveneam, zici că medicament am luat.” ORINRO : Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Maria Matiu, Timisoara ”Rezultatul a fost extraordinar, am putut să mă plimb toată Timișoara, toate parcurile.” ORINRO : Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Viorica Mereuta, Oradea ”După ce folosesc aparatul mă simt foarte bine. Așa că nu mai simt eu durerile pe care le aveam. Ăsta-i principalul!” ORINRO : Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Maria Cojocaru, Oradea. ”Binențeles că folosesc aparatele și mă simt mult mai bine, mi-am făcut și analizele și am rezultate foarte bune.” ORINRO : Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Beneficiați GRATUIT de un tratament magnetoterapeutic cu dispozitivele medicale ORINRO, Ulticare LT 99 și Biotorus LT 100 !

Intrați pe www.orinro.ro, dați click pe ”Testează aparatul gratuit”, completați formularul prin care solicitați o programare.

Puteți suna și la numărul de telefon 0758.802.705, 0359 466 335 în zilele lucrătoare, între 9:00 -17:00.

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This