Ce este guta?

De început ar fi bine să definim această afecțiune. Este o afecțiune neplăcută, care apare din cauza metabolizării deficitare a acidului uric. Cristalele acestui acid se depun la articulații și rinichi, acest lucru duce la dureri acute. Pe lângă articulații, afectează și unele organe interne, precum rinichii.

Care sunt simptomele acestei afecțiuni?

Această afecțiune se manifestă prin probleme digestive, dureri de cap, tulburări de vedere, modificări la nivelul pielii, dar și diferite dureri de mușchi. O manifestare tipică, cel mai des întâlnită este criza acută de gută. De obicei degetul mare de la picior este primul afectat, apoi urmează articulațiile mici de la membre. Cu cât este de mai mult timp instalată guta, cu atât crizele se repetă mai des. Această afecțiune apare cel mai frecvent la gurmanzi și la persoanele care exagerează în consumul de alcool. Cauzele pot fi diferite.

Acestea sunt cele mai frecvente cauze ale apariției gutei:

  1. Genetic– Afecțiunea poate fi un aspect de moștenire genetică în unele cazuri. De vină poate fi tulburarea metabolismului purinei (substanțe conținute în mod natural în toate celulele corpului nostru).
  2. Administrarea medicamentelor pentru eliminarea apei – Dacă consumați medicamente pentru eliminarea apei, atunci poate apărea această afecțiune și la Dvs.
  3. Consumul de alcool – accelerează degradarea purinelor și încetinește eliminarea acidului uric din organism. Cel mai mult ar trebui să fie atenți consumatorii de bere.
  4. Consumul excesiv de carne – dacă consumați carne foarte des, afumături, supe de carne, se încetinește eliminarea acidului uric din organism. Consumul excesiv de legume păstăi,  duce la aceleași efecte ca și consumul de carne.

Cum rezolvăm această afecțiune?

În cazul acestei afecțiuni este foarte important să ameliorăm durerea, să prevenim crizele și să reducem posibilitatea de afectare a țesuturilor. Se recomandă utilizarea unui dispozitiv medical care funcționează pe principiul magnetoterapiei. Ameliorează durerea, îmbunătățește regenerarea celulelor și ajută la eliminarea depunerilor de cristale de acid uric de la articulații. În cazul acestei afecțiuni, dispozitivul BioTorus- LT-100 are efecte demonstrate clinic, nu are efecte secundare, procedura nu este dureroasă, în plus fiind foarte eficientă.

Cum se poate ajunge la dispozitivul BioTorus LT-100 ?

Acest dispozitiv este utilizat în prezent în mai multe  spitale și centre de recuperare din România. Lista cu toate centrele de tratament o găsiți aici. Dispozitivul îl puteți încerca gratuit în cadrul proiectului ”Corp sănătos”. Este suficient să completați formularul de înscriere AICI, și să așteptați să fiți contactați pentru programare în orașul Dvs.

Au beneficiat peste 120 000 de persoane din România.

Cum vă poate ajuta dispozitivul BioTorus LT-100 să atacați această afecțiune neplăcută, pe nume GUTĂ?

Veți afla în acest video

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This