Povestea noastră a început în anul 1995. De atunci ne specializăm pe îmbunătățirea sănătății oamenilor în confortul lor de acasă. Ajutăm familiile să se trateze, să revină la viața plină de valoare după diferite afecțiuni sau accidentări. Ajutăm la ameliorarea urmărilor bolilor civilizației din prezent, care sunt epidemia epocii moderne de azi.

Sănătatea este pe primul loc în scara noastră de valori.

Când ne întâlnim cu prietenii, la întrebarea: ”Ce mai faci?” cel mai adesea auzim următorul răspuns: ”Slavă Domnului, bine. Toți suntem sănătoși, și eu și familia mea.”

Dispozitivele medicale comercializate de ORIN România sunt:

Una din soluții în prevenire sau ajutor în anumite afecțiuni cardio- vasculare și cerebro- vasculare, este un dispozitiv medical, laserul BIOquant® NS. Este un dispozitiv medical dezvoltat pe baza unui aparat deja certificat, care este utilizat în prezent de mai mult de 25 000 persoane din diferite țări ale Europei.

ORINRO: Medicul tău Bioquant NS

BIOquant® NS este un dispozitiv destinat tratării sângelui cu lumină laser, în cadrul instituțiilor medicale, precum și la domiciliul pacienților. De asemenea, puteți utiliza aparatul BIOquant® NS, și pentru regenerarea și vindecarea țesuturilor, prin acționarea directă asupra țesutului cu lumină infraroșie.

Ulticare LT-99 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa II-a.

Tratament magnetoterapeutic cu Ulticare LT 99

 

 

 

Biotorus LT-100 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Este un aparat medical certificat, clasa II-a.

ORINRO : Biotorus LT 100 Tratament magnetoterapeutic

 

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This