Tensiunea arterială ridicată

hipertensiunea

DE TENSIUNE MARE SE TRATEAZĂ

%

DINTRE ROMÂNI

AFECȚIUNILE CARDIO-VASCULARE SUNT CAUZA A PESTE

%

DIN TOTALUL DECESELOR

Aranjează-ți destinul

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să mai fiți parte din aceste statistici. Aparatul BIOquant NS are efecte foarte asemănătoare cu cele ale medicamentelor pentru tensiune mare. Însă nu are niciun efect secundar! Face ca sângele să devină mai fluid. Astfel este ușurată activitatea inimii și tensiunea se stabilizează. Puteți încerca aparatul gratuit înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Pe noi deja ne-a ajutat Bioquant

 

Testează gratuit

Hipertensiunea

Vă limitează tensiunea arterială în viața de zi cu zi? Trebuie să vă monitorizați continuu, să vă controlați, să aveți grijă ce faceți și ce mâncați? Da, așa este viața cu diagnosticul uneia dintre cele mai frecvente afecțiuni moderne – cu tensiunea mare. Viața într-o frică continuă de infarct sau accident vascular. Ați vrea să trăiți din nou normal fără temeri, medicamente și limitări?

Cum luptăm împotriva tensiunii mari?

Bioquant  este un dispozitiv medical cu adevărat eficient,  lucrează pe principiul laserterapiei, și ajută în problemele cu tensiunea.Reglează valorile tensiunii arteriale simplu și fiabil, îmbunătățește fluxul sanguin, mobilitatea globulelor roșii, și ajută semnificativ în lupta cu ucigașul tăcut – adică tensiunea mare. Aparatul Bioquant a ajutat numeroși utilizatori să limiteze administrarea de medicamente, sau să scape definitiv de ele, și să își recapete sănătatea pierdută.

Recăpătați-vă sănătatea pierdută!

Scăpați-vă de limitări și începeți să trăiți   ca înainte. Încercați aparatul Bioquant, în confortul de acasă. Pentru testare gratuită dați click pe ”APARAT GRATUIT” în partea de sus a ecranului.

Mai multe despre tensiunea arterială mărită

Inima noastră pompează sânge prin artere și astfel se creează o anumită tensiune. Fără tensiune nu ar putea circula sângele, fără circulația sângelui organele nu ar primi oxigen și substanțele nutritive de care au nevoie pentru activitatea lor. Tensiunea arterială asigură ca sângele să ajungă în toate părțile corpului Dvs. Dacă sunteți sănătoși atunci arterele Dvs sunt elastice. Când inima pompează sânge prin ele, acestea se întind. Măsura în care se dilată depinde de cât efort depune inima pentru a pompa sânge.

Inima când e liniștită bate cu aproximativ 60-80 bătăi pe minut. Tensiunea arterială crește la contracția mușchiului inimii și scade în faza de liniște – când se relaxează – între două bătăi. Tensiunea sângelui se schimbă de la un minut la altul odată cu schimbarea poziției corpului, în timpul exercițiilor, în timpul somnului, la schimbările de vreme, la stres, etc.

La măsurarea tensiunii arteriale apar două numere: de ex 117/80 mm Hg ( coloană de mercur). Numărul mai mare indică ( așa numita tensiune sistolică) tensiunea din arterele Dvs atunci când inima distribuie sângele. Numărul mai mic (tensiunea diastolică) măsoară tensiunea din timpul fazei de repaus dintre două bătăi ale inimii.

Valori normale ale tensiunii arteriale sunt considerate valorile mai mici de 120/80 mm Hg. Tensiunea între 120-139 /80-89 este considerată ”prehipertensiune”. Dacă sunteți adult și tensiunea Dvs este 140/90 mm Hg sau mai mare, atunci aveți tensiune mare. Dacă aveți diabet sau probleme cu rinichii, medicul Dvs se va strădui să vă regleze tensiunea la granița sub 130/80 mm Hg. Dacă tensiunea Dvs crește peste această limită și se stabilizează la acel nivel, înseamnă că aveți tensiune mare. Medicul Dvs are câteva posibilități de a afla nivelul tensiunii Dvs până când decide dacă într-adevăr aveți hipertensiune.

Tensiunea mare de obicei nu se manifestă prin niciun simptom. De aceea este numită și ”ucigașul tacit”. Tensiunea mare poate dăuna organismului prin multe modalități. Înainte de toate crește solicitarea inimii și a a arterelor. Pentru că inima trebuie să lucreze o perioadă mai îndelungată mai greu decât în condiții normale, are tendința de a se mări – se îngroașă pereții inimii, vorbim aici de așa-numita hipertrofie a mușchiului cardiac. O inimă puțin mărită poate lucra bine, dar dacă se mărește prea mult, poate da naștere unor probleme majore. Una din cele mai frecvente simptome este respirația grea la efort fizic.

Ce cauzează tensiunea mare?

Odată cu înaintarea în vârstă arterele umane se întăresc și devin mai puțin elastice. Asta apare la fiecare persoană indiferent de valoare tensiunii arteriale. La persoanele care au tensiunea arterială mare, acest proces apare mult mai devreme. Tensiunea mare crește riscul atacului cerebral. Poate dăuna de asemenea rinichilor și vederii. Până la 90-95% din cazurile de tensiune arterială mare nu au cauze cunoscute. Unii factori cresc probabilitatea ca această afecțiune să se dezvolte. Printre aceștia sunt:

  • Obezitatea (valoarea BMI mai mare de 30)
  • Sare excesivă
  • Alcool (în principal consumul excesiv sau frecvent de alcool)
  • Exerciții fizice insuficiente
  • Stress-ul

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

BIOquant® NS

Este folosit de peste

25 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This