Tensiunea arterială scăzută

Tensiunea mică

Tensiunea mică pe termen lung începe să se manifeste prin probleme cu sangvinizarea și oxigenarea țesuturilor îndepărtate. Simptomele tipice sunt durerile de cap, somnolența, oboseala, slăbiciunea sau picioarele reci.

Scăpați de urmările neplăcute!

Datorită tehnologiilor moderne nu trebuie să faceți parte din aceste statistici. Aparatul BIOquant, prin acțiunea luminii laser prin capilarele din nas îmbunătățește fluxul sanguin, reglează valorile tensiunii, ajută la normalizarea acesteia și la eliminarea manifestărilor neplăcute ale tensiunii mici. Nu are niciun efect secundar! Puteți încerca aparatul gratuit înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Testează gratuit

Hipotensiunea- tensiunea arterială scăzută

Aveți des amețeli și aveți senzații de leșin? Poate chiar vi s-a întâmplat. Cauza poate fi tensiunea arterială scăzută, care nu prea este luată în serios de majoritatea dintre noi, însă, pe lângă faptul că generează simptome neplăcute, poate semnala probleme grave ale inimii sau a glandei suprarenale. Dacă simptomele sunt izolate, nu e motiv de panică. Însă, dacă persistă senzația de slăbiciune, oboseala, țiuitul în urechi, picioarele reci, transpirația, se recomandă monitorizarea tensiunii arteriale și depistarea cauzelor.

Cum se rezolvă problema ?

În primul rând trebuie analizat aportul de lichide. Insuficiența lichidelor este deseori cauza tensiunii arteriale scăzute. Un ajutor eficient în reglarea valorilor tensiunii arteriale, este și dispozitivul medical pentru uz la domiciliu, BIOquant. Prin acțiunea luminii laser prin rețeaua de capilare din cavitatea nazală, se îmbunătățește fluxul sanguin, se reglează valorile tensiunii, ajută ca acestea să ajungă la normal și astfel să dispară simptomele neplăcute pe care le aduce tensiunea mică.

Încercați Bioquant

Scăpați de senzația neplăcută de slăbiciune, țiuitul în urechi, și amețelile care sunt generate de scăderea tensiunii. Încercați efectele aparatului BIOquant, fără niciun angajament, gratuit, în confortul propriului cămin. Aparatul BIOquant este folosit și de medici, dar și de utilizatori individual. A devenit prietenul de nădejde pentru multe persoane.

Mai multe despre tensiunea mică

Tensiune arterială scăzută este considerată acea stare în care valoarea tensiunii sistolice este mai mică de 90 mmHg, iar valoarea tensiunii diastolice este mai mică de 60 mmHg. De ce apare defapt hipotensiunea, nu a reușit să clarifice știința medicală nici până în prezent. Nu sunt rare situațiile când în spatele acestei probleme stă aportul scăzut de lichide, sau scăderea bruscă în greutate. De aceea categoriile de risc sunt adesea fetele adolescente, femeile tinere și slabe, femeile însărcinate, persoanele cu probleme de alimentație (anorexie, bulimie), dar și persoanele de vârsta a doua. Seniorii au o constituție mai robustă și de obicei uită să consume lichide, pentru că nu simt senzația de sete. Trebuie să urmăriți cu atenție aportul de lichide – zilnic trebuie să consumați între 2 și 3 litri de lichide.

Pe lângă apă, și cafeaua ajută în creșterea tensiunii arteriale. Desfaceți-vă îmbrăcămintea de la gât, aerisiți încăperea, ca să puteți respira mai bine.

Trebuie să ne orientăm pe o prevenție eficientă. Prevenția înseamnă  mișcare regulată – mers, drumeții, înot, etc. Evitați să stați mult în picioare. Când faceți duș, alternați apa caldă cu apa mai puțin caldă.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

BIOquant® NS

Este folosit de peste

25 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This