Tinitus

țiuitul în ureche

Statisticile spun că boala tinitus afectează în jur de

%

din populația adultă

Scăpați de urmările neplăcute ale bolii!

Datorită tehnologiilor moderne nu mai trebuie să faceți parte din aceste statistici. Aparatul BioTorus este un real ajutor la domiciliu, care pe lângă faptul că ameliorează durerea, ajută la înlăturarea treptată a cauzei acesteia, la eliminarea medicamentelor și recâștigarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect anti-inflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Nu are niciun efect secundar! Puteți incerca gratuit aparatul înainte de a vă decide să-l achiziționați!

Testează gratuit

Tinitus (lat. Tinnitus sau tinnitus aurium) sau țiuitul în urechi reprezintă auzirea unor sunete persistente ( țiuit, efervescență, sunat, fluierat, bătut, etc) în ureche (sub această expresie nu se regăsesc halucinațiile). Aceste sunete pot deveni mai puternice sau mai slabe în anumite intervale.

În ultimul timp, din cauza acestei afecțiuni solicitante psihic, care deseori duce la depresie sau insomnii, suferă din ce în ce mai multe persoane. Cauza este cel mai probabil un mediu cu zgomot ridicat și un mediu stresant.

Pentru apariția acestei boli pot exista o serie întreagă de cauze (de la inflamațiile urechii până la traumatisme la cap sau gât). Deocamdată nu există o metodă foarte eficientă de tratament, însă într-o anumită măsură tinitus se poate ameliora.

În funcție de durata simptomelor, această afecțiune se clasifică în trei categorii:

  • tinitus acut (până în 3 luni)
  • tinitus subacut (până în 6 luni)
  • tinitus cronic ( peste 6 luni)

Unele surse stabilesc ca tinitus acut acela cu o durată de până la 12 luni, iar cel cronic cu o durată de peste 12 luni.

Testează gratuit

Aparatul recomandat în cazul acestei afecțiuni

Biotorus LT-100

Este folosit de peste

120 000 de persoane

TESTEAZĂ GRATUIT

De asemenea ne puteți suna în zilele lucrătoare între 9:00 – 17:00.

Nr de telefon: 0359 / 466 335

Contact

Str. Lămâiței nr.5A
Oradea, jud. Bihor
410160

Email: orin@orin.ro
Tel.: +40 359 466 335

Service

Service pentru garanții și post garanție la aparatele: BIOquant, Biotorus și Ulticare

0747 436 893
0359 466 334

eBook Gratuit

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This