Ulticare LT-99 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa IIa.

Durerile aparatului locomotor sunt cele mai frecvente probleme de sănătate ale românilor.  În medie, un român este deranjat de dureri ale aparatului locomotor de până la 76 de ori pe an. Mai mult de 1/4 dintre români suferă de dureri mai mult de 1 dată pe săptămână. Cu dureri de șolduri, coloană, picioare și genunchi se întâlnesc atât sportivii cât și persoanele care au o muncă sedentară, persoanele cu vârste înaintate, cât și oamenii tineri.Pur și simplu aceste dureri nu aleg. Până la 90% dintre acești oameni nu se preocupă de aceste dureri, se obișnuiesc să trăiască cu ele. Când durerile sunt insuportabile și încep să limiteze viața omului, abia atunci căutăm ajutorul medicilor și încercăm să scăpăm de probleme. Din păcate în majoritatea cazurilor este prea târziu  și este necesară intervenția chirurgicală sau incapacitate de muncă pe termen lung.În plus, soluția este atât de simplă.

Aparatele UltiCare și Biotorus. O terapie care nu solicită mult timp prin câmp magnetic pulsant de joasă frecvență. Magnetoterapia este o  metodă de fizioterapie pentru tratarea multor probleme de sănătate ale aparatului locomotor. Din păcate multe persoane cunosc doar utilizarea magneților permanenți, cum ar fi de exemplu câmpul magnetic static. În plus, este o diferență semnificativă între utilizarea câmpului mangetic static și cel pulsant. Experiențele de durată și multe studii clinice confirmăcă, câmpul

magnetic pulsant aduce rezultate cu mult mai bune. Estedemonstrat științific, că, câmpul magnetic pulsant cu parametri adecvați are efecte terapeutice în întreaga scală a bolilor. 

Un mare avantaj al acestor aparate este faptul că leputeți folosi în timp ce vă uitați la televizor, la muncă, în mașină, oriunde, atât timp cât nu vă aflați în mișcare. Nu vor mai fi necesare vizitele dese la medic, așteptatul infinit din sălile de așteptare, taxe pentru medicamente și servicii medicale. În plus vă veți trata intensiv problemele de sănătate. Dacă vi se pare mult prea simplu, puteți ști că este chiar simplu.

Biotorus LT-100 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa II-a.

 

 

 

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This